Mustafa Kalpakoğlu
Büyük Kaptan
- 11 Haziran 2011
- 22.014
- 16.608
- 2.648
HY açtım yanlışlıkla: “Evander defteri kapandı dedik vol. 584”
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Senle anlasamicaz kardes.brentford'u fa cup için tebrik ederim o halde
Biz de iyi olacağız merak etmeBjk iyi oynamis
Fb iyi oynuyor
Tsnin kadrosu cok iyi
Bizmi?
Halili alıp gol kabızlığımıza ekstra kabızlık ekleyeceğizGol atamıyoruz diyoruz halil diyorsunuz. Ateşe benzin dökülür mü.
Hamza henüz hedef oyunlarında iyi değil ve onu 8 no kullanmak daha iyi.halile verilecek şansı hamza için kullansak daha iyi olur sanki üstat. dünyada şu an en iyi tekniğe sahip 10 topçudan biridir halil ama yordu bizi artık
Haluk un tarzı bu , illa bisey biliyormuş hissi uyandıracakHY ballo toure kolay bir transfer degil dedi
Torreira icin de ayni seyi söylüyordu
Brentford ucuza adam salacak kulup degil hele yabanci siniri varken5.5 -- 1.2 olacağı bu max
derman holistik bişi tek adam ztn derman olmaz da halil iyi topçularnan show yapma potansiyeline haiz biri
Öyle haberler varBakasetas'ın 1.5 ay sakat olduğu doğru mu
halil de iyi değil ki üstat. ben şeyi kovalıyorum şu an, bielefeld küme düşebilir ordan burak ince çekilir sankiHamza henüz hedef oyunlarında iyi değil ve onu 8 no kullanmak daha iyi.
Halil'in A takım seviyesinde oynamışlığı fazla ve skor ürettiği sezonlar var ne olursa olsun.halil de iyi değil ki üstat. ben şeyi kovalıyorum şu an, bielefeld küme düşebilir ordan burak ince çekilir sanki
Boş kaleye gol atmaktan acizHalili alıp gol kabızlığımıza ekstra kabızlık ekleyeceğiz
HY ballo toure kolay bir transfer degil dedi
Torreira icin de ayni seyi söylüyordu