Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biz ileriye 3 iyi adam aldik mi ligi alir gideriz hicbirinin kadrosu ve hocasi bizden iyi degilSuanlik form ve kadro durumuna gore
Fb bjk atbasi gider
Basaksehir ve ts bi tik arkalarindan takip eder
Biz ve antalyada onlarin bi 10-15 puan gerisinden gideriz
Futbol ama degisik bir oyun
Genelde hizli giden atin boku seyrek dusuyor
Golün icadından haberi olmayan bir forvet.Boş kaleye gol atmaktan aciz
Hayır ama Kopenhag ve bizim maçta oynamayıp oynamayacağı belli değil. Kopenhag maçında bile oynayabilirmişBakasetas'ın 1.5 ay sakat olduğu doğru mu
ben tutmuyorum pek, 3. fw olur şu kadroya en iyi ihtimal, alt yapıdaki forveti tutsaydık maliyeten daha iyi olur diyorum benNedense Umut Bozok transferinin olabileceğini düşünüyorum Halil'e de 10 basar.
Harbi mi yawHY: Galatasaray yerli hamlesi olarak Kaan Ayhan’ı alabilir
Hepi topu 8 ay sonra sınır falan kalkacak çok sallayacakalrını düşünmüyorum o olayı. Ve halilde bu sene eğer teklif gelseydi aynı teklfle alma opsiyonumuz vardı herife teklif bile gitmemiş ki gitse çoktan postalamışlardı. Bir ara acun alacak denildi o da ölücü herifin teki ya beleş adam alıyor yada fenerine para akıtıyor.Brentford ucuza adam salacak kulup degil hele yabanci siniri varken
Halil enes gibi sonradan acilir muhtemelen
Messiyi getirsek sag beke yardim etmiyor diye elestirirsin masonumOnce mentalitesini degistirsin 1 metre yanindan gecen adama mudahele etmeye aciz
5.5 verilsin istemem Halil icin. Dedigim gibi 5.5'a salacaklarini da hic dusunmuyomHepi topu 8 ay sonra sınır falan kalkacak çok sallayacakalrını düşünmüyorum o olayı. Ve halilde bu sene eğer teklif gelseydi aynı teklfle alma opsiyonumuz vardı herife teklif bile gitmemiş ki gitse çoktan postalamışlardı. Bir ara acun alacak denildi o da ölücü herifin teki ya beleş adam alıyor yada fenerine para akıtıyor.
5.5 şu şartlarda iyi bir para.
21 yas alti 3 oyuncu alabiliyoruz. Barca real psg manu alt yapilarindan bir oyuncu bulamadikbu brugge barçadan bi çocuk aldı her maç skor yapıyo
bakalım ne işmiş