Transfer Nöbeti #17 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
depay bulur kendine bi kulüp ya juve olmazsa, buraya uğramaz
Rik Elfrink o twiti bosuna atmadi derim ben. Oyuncuya giden en iyi alternatif teklif su an bizimki ama tabii iste aradan birileri cikip herifi kapabilir, bence de kulup bulur kendine ama biraz sonlarina geldik transfer doneminin neticede
o nedir mempfield?
Avatarindan utanmani dilerim. Seni delikanli sandik ama beni hemen Recep'e sikayet etmissin

Siz fazla hayal goruyorsunuz, iyikine bir Mertens alindi herif bostaydi.

Yok ziyechmis yok depaymis, ucmayin yahu. Biraz realiteye yakin olun.

Weghorst besiktasa gelirken ne dedi Vgaal? Gitme almam seni kadroya diye, Depay dunya kupasi varken boyle risk alirmi? Almaz.
Oyle bi sey dese adam olurdu de Bjk'ye gelmzedi

bu sergenın enerji olayı kolpa gibi geliyor

@Sergen Zeren uzerımde ne var dostum söyle bakalım
bilmiyorum.durugörü yetenegim yok ,gözlerim acıkken.sadece ruyamda görüyorum.o da 2 kez oldu.bi rodriguesin malatya macında erkenden hızla attıgı golü gördüm.bi de gecen taraftarların arasına gidip sarılan bi futbolcu.o da gomis cıktı umranıye macında

Rik Elfrink o twiti bosuna atmadi derim ben. Oyuncuya giden en iyi alternatif teklif su an bizimki ama tabii iste aradan birileri cikip herifi kapabilir, bence de kulup bulur kendine ama biraz sonlarina geldik transfer doneminin neticede

Avatarindan utanmani dilerim. Seni delikanli sandik ama beni hemen Recep'e sikayet etmissin
recep seni dinleyecektir ustat
cihan’a da sikayet edebilirdim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt