Transfer Nöbeti #17 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Duboisi lyonda takip eden var mi? Sagbeke aldigimiz 39293.adam da tutmazsa kafayi yerim artik
Hatirlarsan burada herkes bayram ederken cok duz oyuncu diyordum. Dedigimin arkasindayim. Boey'den her turlu iyidir cunku pas atmayi biliyor bi de duracagi yeri biliyor. Defansif ve atletizm olarak net sekilde gerisindedir. Ins yanilirim. Lyon da biraz kaotik bi yer o yuzden de oyle gelmis olabilir

Bi sey demedim zaten. Bence de Ajax'a gidecegi cok belli cunku Antony gitti bile gozuyle bakiyom. Sen asil bana sunu soyle Weghorst DK kadrosuna girmez mi Bjk'ye geldigi icin
Van Gaal demis Turkiyeye gidersen almam seni, hollanda'da haberler cikti bu konuda. Frankfurta gidecekti forvet aldilar diye gidemedi. Son care Besiktas kaldi, bence zaten pek sevilmedigi icin alinmaz.

Depay ve Luuk onunde gozukuyor.

Van Gaal demis Turkiyeye gidersen almam seni, hollanda'da haberler cikti bu konuda. Frankfurta gidecekti forvet aldilar diye gidemedi. Son care Besiktas kaldi, bence zaten pek sevilmedigi icin alinmaz.

Bi tane guvenilir haber atsana okuyup guleyim biraz Bjk'ye

Dortmund kafasini vuruyordur duvarlara

cihan haspolatlı ortalamıs ümit karan cakmıs.orhan ak uzun top atmış ümit karan çakmıs.çokta abartılacak bi lig değil.bütün hücumcu bekler iş yapar

Memphis gittigin her yerde sana oynadigin gibi oynamak icin yeterince iyi olmadigini hissetirmediler mi?

Depay'in yas 28
Tam 4 senelik sozlesme zamani. 32 yasina kadar burada oynayip guzel para kazanir. Sonra 2 sene Hollanda ve jubile.
Acaba Juve'den fazla para istemesinin sebebi biz miyiz? 😁

ulan ne lanet bi nöbetti bu, yangın yapmıyoruz diye mi gelişme yok anlamadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt