Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.103
- 21.222
- 1.568
gece sacmalamasi su an sardi beni ustat, yeni konu icin tan yerinin agarmasini bekleyelimmason konuyu açmağı unutma hea tn 18 masonundur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gece sacmalamasi su an sardi beni ustat, yeni konu icin tan yerinin agarmasini bekleyelimmason konuyu açmağı unutma hea tn 18 masonundur
Milan kullanacak o cocugu. Yani ben son baktigimda oyle yaziyodu gazeteleryacine adli @Ali Bektaş ?
2 maçtır süre almamışMilan kullanacak o cocugu. Yani ben son baktigimda oyle yaziyodu gazeteler
Hayallerle yasiyani gercekler carparGit yat gazimizi bitirdin surada 9 sayfa daha memfis falan diyecektik ne vardi yani
Reis bu pp forumda meshurdu bir aralar. Sen mi kullaniyordun yoksa baskasi mi hatirlayamadim. )2013 2014lerde)transfer dönemi bittikten sonra 11 eylülde kasimpasayi 7-0 ugurlayip birkaç gün sonra GS adasında Mertens,Torreira,Sergio, Depay,Belotti ve diğerleri, tüm transferlerimizle sağlam bi imza töreni...
devaminda
manidar
7 numarali formayi verdiler ama. Daha sezonun basi. Milan zor maclar oynadi. Mac trafigi CL ile birlikte yogunlastikca sahada izleriz kendisini2 maçtır süre almamış
hakan delikanlı torres fotosu ilen dolanıyoduReis bu pp forumda meshurdu bir aralar. Sen mi kullaniyordun yoksa baskasi mi hatirlayamadim. )2013 2014lerde)
De get. Hollandalilar senin beynini yikamis. Cok kaprisli ve icten pazarlikli bir millet bir de dobrayiz diye dolasiyorlar ama terbiyesizlige bahane etmisler onu da. Bizim ligimizi it gibi kiskaniyolarHayallerle yasiyani gercekler carpar
2013-2014'leri bilmiyorum da ben random google'da ne denk gelirse koyuyorum, bu Torres ppsini çok sık kullanıyorum ama üye olduğumdan beriReis bu pp forumda meshurdu bir aralar. Sen mi kullaniyordun yoksa baskasi mi hatirlayamadim. )2013 2014lerde)
Memphis de antik sehir zaten masonum. Bilmemen uzdu, masonlugun kurucusu bu adamlar biliyosun
başından geçen tuhaf hikayeleri anlatta nöbet kapansin reisMisir demisken size bir hikayemi anlatayim
Eximle misirda tatildeyiz
Otelde serefsizin biri beni avrupali sandi
Diyor sana 20 deve vereyim yaninda ki kadini bana ver
O bana onu diyince herife kafa attim
Serefsizler onu otelden atacaklarina beni attilar hayati tehlikem oldugunu filan soylediler
Misir diyince tuglerim diken diken oluyor
Sonra mason niye irkci