- 21 Haziran 2011
- 27.111
- 7.273
- 2.238
Amrabat'ı alıp Torreira'yı 8 yapalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biri arkayı temizler diğeri ön alanda presle rakiplere hata yaptırır muhtemelen rakipler top çıkaramaz.Amrabat'ı alıp Torreira'yı 8 yapalım
Kalması istenmesindeki sebep Şampiyonlar ligine Yunus kalırsa 23 giderse 22 kişilik liste vermemizden kaynaklanıyor.
Ligde kimleri keseceğizGalatasaray 2023-2024 CL Kadrosu
--------------------------Muslera--------------------------
Boey------------Nelsson---------Abdülkerim---Angelino
---------------------Amrabat---Torreira-------------------
Tete----------------------Ziyech----------------------Zaha
---------------------------İcardi----------------------------
Ozaman „AM“ olmaz miydi?duyumcuların ''TA'' sı da AmrabaT büyük ihtimal.
Avrupa da şu ön hat çeyrek final gördürür ama ligde rotasyon işini nasıl halledebiliriz +3 olmasa her şey çok güzel olacakmış.Felix fırsatı oluşabilir diyorum 2 dk sonra Romano yorum sabitliyor. İlla tokatlattıracak kendini
Dün haberlerde 20 + bonus istedikleri konuşuluyordu bonusta 5 milyon sanırım. Zaten sözleşmesinin son sezonu gibi. Son maçlarında yedekte kalmış. Beni burada endişelendiren oyuncunun milli takım ile kulüp takımı performansı pek örtüşmüyor sanki.Nordin Amrabat’a teklifimiz 5 m euro.
Kayseri 10 istiyor işte 8.5a mı ne iniyorlar.
Amrabatla da 2 m euroya prensip anlaşması yapmışız.
Maaşını 1.3-1.4 gibi bir bedele düşürüyor 5 senelik imzalıyoruz, bonservisdeki fark öylece kapanıyor.
Giderken para da kazandırdı ama böyle bir fedakarlıkla gelmişti. 18inde PSV’de ŞL maçına tek forvet çıkan adamdı, belki potansiyeline ulaşamadı ama çok karakterlidir.
Kardeşi iyi ama bence 30 m euroluk topçu değil, 15e bıraksınlar.
Bir de 8 numara fırsatı oluşsa ne olur? Hep ön tarafta oluşuyor fırsat...Felix fırsatı oluşabilir diyorum 2 dk sonra Romano yorum sabitliyor. İlla tokatlattıracak kendini
Orasını da hoca düşünsün renktaşLigde kimleri keseceğiz

Emin olmayalım o kadarAvrupa da şu ön hat çeyrek final gördürür ama ligde rotasyon işini nasıl halledebiliriz +3 olmasa her şey çok güzel olacakmış.
Torreira - Amrabat
Ziyech - Felix - Zaha
Icardi