Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 50.922
- 39.714
- 2.953
SA olurduOzaman „AM“ olmaz miydi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
SA olurduOzaman „AM“ olmaz miydi?
Duyum o değildi ki rtaşNelsson
Şüphesiz rakibe yararlı olduğu çok zaman oldu aga, özeti 3 kere izledim gözüm otomatik olarak onu buluyor her seferinde.Yok armanın topçusu ve yararlı olduğu zamanlar oldu.
Değilim renktaş.Reis günay kimsenin hayatındaki kaleci günay değil tabiki.Ama Galatasaray'ın menfeati için ligde denemek zorundayız.Muslerada yaşlandı ve eskisi gibi fark yarattığını düşünmüyorum..
Ona bakarsan benim hayalimde olmayan çok oyuncu var bu kadroda.
Ne olursa olsun Uslübe dikkat etmek lazım.
Cl’ye katilmamizi bekleyecegine beyfendi gelsin de biraz olsun katki da bulunsun
Yok öyle hazira konma
Kosta Rika da Navas hariç aynı olay yaşandı. Hatta Arsenal de bir adam vardı biz onu bir türlü alamadık ileri uç oyuncusuydu, adamın esamesi okunmadi bir dahaBu MT ve kulüp takımı olayı çok oyuncuda var.
Şili Milli takımı mesela 2010-2022 arasında inanılmaz işler yaptılar ama orada parlayan oyuncuların çoğu kulüp takımlarında cacık olamadı.
Baba Arabistan da CL mi var, forvetin tarihin en iyi futbolcusu Ronaldo, kalecin Ümraniye de bile oynayamaz. Mevzu para sadeceBu Ramos illaki CL sarti istiyor, haydi geldi bize, gruplarda varlik gösteremeyip sonucu olduk, peki bu adami ne motive edecek devam oynamak icin?
M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Nordin Amrabat :-)Sofyan Amrabat kaynak ne renkdaslar.
Verratti ile aynı yerden yani @Kolpa Kemal KürekSofyan Amrabat kaynak ne renkdaslar.