Transfer Nöbeti #17 | 2023 Yaz Arşiv

#8 Profili Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    379
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anhelino gayet yetenekli adam da kazimcan varken biraz gereksiz sayilir. kazimcanin gelismesini durduracak riski de var. daha mantiklisi sasha boey gibi bir adamin sol bek versiyonu bulmak idi.

zahayla anhelino mevki acidan zaten rahat oldugumuz transferler. simdi amigonun biri kerem akturkogluna olcan adin muamelesi cekecek ama kendisi torreirayla ikardiyle beraber sezonun en iyisiydi - orada da keremle forma rekabete girecek ayni yasta/yaslarda alinsaydi, bana göre daha mantikli olurdu. sampiyonlar ligi faktörü var da mauro icardi diye bi topcumuz da var.

kagit uzere guzel isler yapildi ama maddi anlamda kulubumuzu nasil etkileyecegini merak ediyorum. cok risk aldik cunku
Kereme 7 veren çıksın hemen satalım yazdı biri acayip bir psikoloji

siz niye böylesiniz anlamıyorum

herif daha 3. maçını oynadı

niye değerlerinizi yerin dibine sokuyorsunuz

adamın kalitesi var sahada sistem yok ve önünde kerem oynuyor

bi durum hele
ben bu adamda gram isik göremiyorum oynayanida bozuyor gibi, kim istemez iyi olsun, ama bunla olmicak gibi.

Okan hoca o zaman kereme söylesin defansa yardim etsin yoksa zaha formayi kaptirir
Sıkıntı sadece savunmaya yardım etmemesi değil ki herif icardi'den başka kimseyi görmüyor. Topu alır almaz direkt icardi'ye odaklanıyor. yanında kim var bek bindirme yapıyor mu içeriye koşu atan var mı yok hiç biri yok varsa yoksa icardi

C21C3FA7-5C31-421F-89F7-914D279EE614.webp

Geldi mi

Anılan oyunculardan en max verimi alacağımız isim şüphesiz amrabat

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt