Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
pırandeli geldiginde rekor puan alacak tarzinda uzun bir mesaj yazmıştı renkras. sonu malum...Anlamadim desem Şükrü renktasim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
pırandeli geldiginde rekor puan alacak tarzinda uzun bir mesaj yazmıştı renkras. sonu malum...Anlamadim desem Şükrü renktasim
Kırmızı olmasa yine 5 1 biterdi demek mümkün değil. İlk düzgün rakipleriyle 11 11 ken çok da üstün değillerdi hatta Twente ikiyi buluyordu, Fb'nin o dakikaya kadar pozisyonu yoktu. Şu performans beni korkutmadı açıkçası.
Niye? Katılmıştın seno tufaya 1 kez düserim
Okan Özkan a göre fb 200 gol atar 114 puan toplar 195 averaj yapar. Dzeko 55 golle gol krali olur Simanski 30 asistle asit krali. Livakovic 33 mac gol yemez
Maçı aldırdı ite kaka olsa da
Valla kim gelirse gelsin direkt takıma girecek olan adam olsun. Bu ne arkadaş gelen adamlardan bi Angelino ilk 11de oynuyor o da yarım yamalak hazır.
Valla bilmiyorum artık gidip bulup getirsinler. Bu kadar saçma bi kadro planlaması olmaz. Anladık paramızı maksimum kullanmaya çalışıyoruz da takım oturana kadar devre arası olacak.O iş geçti artık, Eylül'de hazır oyuncu mu bulacaksın
Dogrudur. Dedigim gibi izlemedim macı. Sofascore da duşuk puan alınca sıçtı sandımMaçı aldırdı ite kaka olsa da
Mert olmasa ise gol yediriyordu öncesinde
11 dk civarı izledim
iptal ettikNiye? Katılmıştın sen