Transfer Nöbeti #17 | 2023 Yaz Arşiv

#8 Profili Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    379
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu ingiliz hakemler VARin bilerek icine ediyor. Bizim maci yöneten yamugu mesela Mike Dean arkadasi diye bir macin sonunda VARa cagirmamis. PL taraftari bunlarin egosu cok yüksek diye, VAR sistemini bilerek kötü kullanip VARdan kurtulmayi istiyorlar diyorlar.

Zaha ve ziyech ne zaman takıma katılır dikis tutar mı bunlar muamma

hoca zaten ziyech’i sağ kanatta düsünüyorum demiş, oyun planımızı da degistirmeyeceğiz demişti 1 ay önce

10 no icin tek alternatif Mertens su an, bi de devşirme olursa kerem aktürkoglu var. Mertensin form durumu belli, kerem icin de o bölge kumar
Talisca hazir durumda, yarın ucaktan insin ertesi gün 11 başlar. Son 1 ayda 7 maç 11’de başlamış

Öncelik tabii ki 8 no ama yeni transferler fiziken hazır olup form tutana kadar ligde 10 maç oynarız en az

Talisca ile ilgileniyorsak Mertens’e de teklif vardir muhtemelen, Mertens’in gittigi durumda Talisca bayagi mantikli gibi duruyor

Peki şöyle bir anket açılsa, birinin alınacağını tercih edecek olsanız Felix mi olur Talisca mı diye.

Zaha'yı sol kanada Ziyech'i de sağ kanada koyup 70 metre adam kovalamalarını mı bekleyeceğiz? Güzel hikayeymiş. Hocanın kafasında nasıl bir sistem var çok merak ediyorum. Belki de hiç yoktur.

Aynen her sezona kritik diyoruz ama bu sezon cidden kritik yine samp olursak dominasyon sureci baslar
Allah bozsun inşallah bu sene fener şampiyon olursa işler değişir. O yüzden cl yi çok önemseden gruplara kalıp lige odaklanmak lazım. Diğer sene fener konfederasyon kupasında toplandığı puanlarla direk gitmek lazım cl ye. Oradan bir 35 milyon e cebe atmak lazım.

Erden timurun molde maçını izledikten sonra en iyi orta saha oyuncusunu alacağından şüphem yok

erden timur temsili

IMG_8486.webp

Bence artık ora saha transferi riske girdi bu saatten sonra alınabilecek pek oyuncu kalmadı gibi, kimse de takiminda oynayan oyuncuyu artık kolay kolay da bırakmaz anca misli ile fazla bonservis bedeli karsiligi belki.

Benim düsüncem büyük oynamaya kalktık boyumuz yetmedi ve simdi bize uygun ve makul opsiyonlarda kalmadı piyasada

Zaha ve ziyech ne zaman takıma katılır dikis tutar mı bunlar muamma

hoca zaten ziyech’i sağ kanatta düsünüyorum demiş, oyun planımızı da degistirmeyeceğiz demişti 1 ay önce

10 no icin tek alternatif Mertens su an, bi de devşirme olursa kerem aktürkoglu var. Mertensin form durumu belli, kerem icin de o bölge kumar
Talisca hazir durumda, yarın ucaktan insin ertesi gün 11 başlar. Son 1 ayda 7 maç 11’de başlamış

Öncelik tabii ki 8 no ama yeni transferler fiziken hazır olup form tutana kadar ligde 10 maç oynarız en az

Talisca ile ilgileniyorsak Mertens’e de teklif vardir muhtemelen, Mertens’in gittigi durumda Talisca bayagi mantikli gibi duruyor
Talisca geldi Kerem’i kestin

3 yerli kim olacak peki

Bu öyle her maç rotasyon olacak bir iş de değil, bunların hemen hiç biri rotasyona girmek istemez

Talisca savunmada, topa karsi valismada ce pres yapmakta kocaman bir 0 degilmiydi? Üstüne böyle asiri yaratici oyuncuda degil gibi ve daha cok ceza sahasi ici ve cevresinde takilarak gol atar. Ha birde hava toplarinda iyidi ama bizim takima sanki hic uyacak oyuncu degil gibi geliyor bana.

Forvetin Icardi yerine böyle 15 gol 5-6 assist yapan ve daha cok mücadeleci özelligi olan biri olsa, skor yapan biri eksik diye alirsin belki Taliscayi. Ama bizde Icardinin arkasinda adam basi 15 skorer puani yapma kalitesinde olan 4 oyuncu var. Talisca bana hic mantikli bir hamleyr benzemiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt