- 3 Haziran 2015
- 56.742
- 65.878
- 4.143
Tartisma olmaz rdas gel kaynasalim aramiza katilestağfurullah. ortamda genellikle tartışma oluyor diye yazmadan sadece okuyorum.
Seviliyorsun rdas
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tartisma olmaz rdas gel kaynasalim aramiza katilestağfurullah. ortamda genellikle tartışma oluyor diye yazmadan sadece okuyorum.
Levo ile aranız nasıl FeramuzumAbin
Kumdan abi
Levent abim sakal traşı..İğrençsiniz ya. Murat'dan beklemezdim.
24 maçtan sonra kadro dışı kalırsa

Alırım bi dallllHelal olsun sizlere, insanlara dostluk ve kardeşliği her anlamda öğretiyorsunuz, toplum olarak size borcumuzu asla ödeyemeyiz.
Dipnot : 100 ₺ ye cam açılır.
Levent Tüzemen Berkan 5 para etmez dedi
Ramos'u bekleten %99,9 biziz.Molde maçı rövanşı ve 1 Eylül kritik tarihler.Şampiyonlar Ligi geliri ile öncelikli olarak yüksek bedelli orta transferi düşünülüyor olabilir.EPL'den 1 Eylül'e kadar Nelson 'un bedelini yatırıp alırlar korkusu nedeniyle de Ramos 'u hazırda bekletiyoruz gibi.Çünkü 4 Eylül son gün liste bildirimi için; Arsenal,N.Foresst gibi takımların adı geçiyor,3.bir stoper açıkta kalmamak adına planlamada var bence.Firsat transferi de yine 1-4 Eylül arasında olur ancak yabancı kontenjanı da var! Halihazırda 14 yabancı şöyle:
Muslera
Boey
Nelson
Debua
Angelino
Torerea
Oliviera
Mitso
Mertens
Tete
Ziyecht
Zaha
Bakambu
İcardi
Bu yabancı denkleminde Mitso harici boş yer yok! Ancak stoper giderse yenisi gelir.Debou'da iki beki yedeklediği için gönderilmez, sonra oraya da adam bakmak zorunda kalırız.
Levent Tüzemen Berkan 5 para etmez dedi
Birde gideceği zaman maçta şov yapması da beni gıcık etti.Yunus 6 yillik GS kariyerinde kaç gol atmis kaç asist yapmis geçiniz. Yunus patlama yapacak diye beklemekten agac olduk resmen.
Yolu acik olsun ama Galatasaray seviyesinde bir oyuncu olmadi hic.