- 4 Ağustos 2009
- 90.123
- 71.038
- 5.188
Evi tutarken talişka icin tutuyoruz mu demisiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Emlakçı ile konuştum Talisca ile 1 yıl kontrat yapmış.Evi tutarken talişka icin tutuyoruz mu demisiz
Dünya kupası yazın olsa o havayla kesin transfer yapmıştı sezon devam edince biraz soğudu durumu. Son kontratına gelmiyor ivmesi yükselişte özellik olarak da ihtiyacımız bir oyuncu bonservisi ne olur bilmiyorum da adı geçenlerde Guendouzi ile beraber en mantıklısı bu olurdu.Çok isteseler alırlardı o kadar para dağıtmayı seven kulüp 20-25-30 m euro çıkarıp veremiyor. Antony denen adama 100 m euro verdiler Amrabat yerinde olsam hiç yüzlerine bakmam.
Guendouzi ile yakın maliyetleri olur Guendouzi için 15-18 arasıysa Amrabat için 20-23 arasıdır. Bakalım önümüzdeki hafta belli olur.Dünya kupası yazın olsa o havayla kesin transfer yapmıştı sezon devam edince biraz soğudu durumu. Son kontratına gelmiyor ivmesi yükselişte özellik olarak da ihtiyacımız bir oyuncu bonservisi ne olur bilmiyorum da adı geçenlerde Guendouzi ile beraber en mantıklısı bu olurdu.
Molde maçı sonrasına kadar herşey herkes bekler.O maç sonrası iki ihtimal var biri cennet biri cehennem o yüzden kimse salıdan önce transfer beklemesin.İmzaya kalanların duyumları bi ihtimal gelebilir ama güvenilmez.30 milyon kuş olur uçarsa amrabatalr gunedoziler yerine hürriyet güçerler gelebilir

Talisca hakkında yorumun nedir abiMolde maçı sonlanmadan bir bok olmayacak belli.
Güya ilk maçta avantajlı sonuç alsak sonlanacaktı.
30 milyonu cebe attığımızı görünce 2 isteyen 3 isterse nolacak bakalım.
5 ay vadeli senet veriyollaCl gruplarında kazanılan para direk mi veriliyor yoksa cl sezonu bitince mi?
''hafta içini bekle'', vay beee müthiş bir duyum
5 ay vadeli senet veriyolla