Transfer Nöbeti #17 | 2023 Yaz Arşiv

#8 Profili Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    379
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
piyasada çar çöp kimler kaldıysa pl den kadroya giremeyen felan içlerinden biri gelecek işte ya fazla beklentiye girmenin anlamı yok şu saatten sonra .

Belli ki torreira - demirbay oturur kurtarır diye düşündü okan hoca yerli sınırı yüzünden. baktı ki dayı dada iş yok.

Şimdi akşam pazarı misali nerden kimi kurtarırsa

Bu sene com tribune kadro kurduk
Cok isim aldik hic hoslanmadigim transfer politikasi genelde elde patlar

Kewel lincoln baros arda
Fenerin nani vp gibi bir kadrosu vardi hepside basarisiz oldu

Zaha ve Icardiden sonra durmak gerekiyordu orta sahaya adam alip transferi kapatmak lazimdi

Tete Ve Ziyech fazla oldu hepsi lider oyuncu hepsi ben diyen adamlar simdi gelde bunlari takim oyununa ikna et gelde bunlari savunma yapmaya ikna et okana allah sabir versin

Kewel lincoln baros arda

Zaha ve Icardiden sonra durmak gerekiyordu orta sahaya adam alip transferi kapatmak lazimdi

Tete Ve Ziyech fazla oldu hepsi lider oyuncu hepsi ben diyen adamlar simdi gelde bunlari takim oyununa ikna et gelde bunlari savunma yapmaya ikna et okana allah sabir versin
Tete nerenin lideriymis

Kewel lincoln baros arda

?

Ramosa düşman olanlar net Barçalı zira başka türlü açıklaması yok. Sanki ceblerinden verecekler parayı. Beyler Timur ne Aysal dönemi sonrası gelen Dursun başkan gibi olur ne de rahmetli Cengiz yönetimi gibi. Arkanıza yaslanın keyif almaya bakın. Yarın Ramos gelince mesajlar kayıtlı olacak tek tek ortaya dökeceğim performansı sonrası. Dünyanın bana göre gelmiş geçmiş en iyi stoperi şu muameleyi hak etmiyor. Bizim stoperlerin toplamından daha iyidir şu anda ve şu yaşta.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt