Transfer Nöbeti #17 | 2023 Yaz Arşiv

#8 Profili Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    379
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizimkilerin orta saha için bu kadar sessiz görünmesi artık herhalde Avrupa'da transfer süresinin bitmesinin beklenmesinden. 1 Eylül'den sonra birkaç gün içinde saldırırız diye düşünüyorlar. Muhtemelen de takımıyla 1 sene sözleşmesi kalan birini uygun fiyata alalım derler.

İsim olarak sürpriz olmaz, büyük ihtimalle medyada adı geçenlerden biri olur:
Veratti olmaz belli ki söylenen rakamlar bizim 3 yıllık transfer bütçesinden fazla.
Gündüzi Lazio'ya gidiyor.
Gravenberch de belli ki bizi çok aşıyor.
Fofana için de 25 milyon falan diyorlardı ama 1 sene sözleşmesi kalmış. Bir ihtimal İngiltere'ye gitmezse eğer bizimkiler çökmeye çalışırlar ama Fransızlar ucuza bırakmamak için süründürürler diye düşünüyorum. Çok ihtimalli görmüyorum yani.
Amrabat da İngiltere'ye gitmezse Fofana'ya kıyasla daha muhtemel gibi duruyor. Onun da son senesi.
Dominguez için belki fazla defansif olduğunu düşündükleri için hala bakınıyoruzdur. Diğerlerini taksitli, bonuslu, sonraki satıştan paylı maylı alamazsak muhtemelen hedef bu arkadaş olur.

Bunlar tabii hep yorum. Ndombele gibi bitmiş okeye dönen arkadaşlar yerine bunların hangisi gelirse ben tamamım şahsen. Hepsi farklı tipte adamlar olsa da bir şekilde uyar bence bize. Zaten anladığım kadarıyla Torreira'yı 8 oynatma fikri de var, o yüzden esnek davranıyoruz.
Rodrigo De Paul imkansiz diyordum ancak nedense Atletico Madrid elden cikarmak istiyor. Araplara transferi de olmamis. Yumurtanin bir tarafimiza dayanmis olmasindan dolayi bir 20-25 milyon bonservis o yasta adama verebiliriz.

Artık Luyindama ayrıldığına dair bir işaret görsek iyi olacak adam 1 m euro kazanıyor. Oğulcan'da halen duruyor onu da bir yere postalayalım.

Orta saha için şahsen beklentileri düşürdüm.

Transfer döneminin sonunda aldığın adam ya çok tuzlu olur ya da kulübünde sorun yaşayan biri olur. İsmi geçen kaliteli topçular arasında da öyle sorun yaşayan, kesinlikle ayrılacak durumda bir oyuncu da yok

Ben 9 da yola çıkacağım,o zaman hareketlenecek ortalik

De Paul Atletico'dan 3.2 m euro kazanıyor eğer göndermek istiyorlarsa anlaşılabilir.

1692978656781.png

Salı günü maç sonunda kap gelmezse yangın çıkarmak farzdır

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ramosa düşman olanlar net Barçalı zira başka türlü açıklaması yok. Sanki ceblerinden verecekler parayı. Beyler Timur ne Aysal dönemi sonrası gelen Dursun başkan gibi olur ne de rahmetli Cengiz yönetimi gibi. Arkanıza yaslanın keyif almaya bakın. Yarın Ramos gelince mesajlar kayıtlı olacak tek tek ortaya dökeceğim performansı sonrası. Dünyanın bana göre gelmiş geçmiş en iyi stoperi şu muameleyi hak etmiyor. Bizim stoperlerin toplamından daha iyidir şu anda ve şu yaşta.
kiyasi eski yonetimler uzerinden yapmayin. erden bey de acemiligi ustunden atsada insanoglu hata yapar, insanoglu kandirir. sergioyu suan gonderme imkanimiz olsa gonderirirz. verecegin paralari sponsorla bile verecek olsan bir daha bu sponsora gitmekte sikinti yasayabikirsin herkes icardi degil sponsoru olduguna sevindirecek. harcama limitlerini dusunmekte yarar var. takim ici denge diyecekler icinde umrumda degil. herkes yerini bilsin. icardi 10 kazanir yunus 0.5 kazanir. yunus birgun icardi ayarina gelirse ona da verirsin. ama kesin yuksek katki sunacaginim garantisini gormedigin topculara harcayamazsin.

SM-M526BR cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt