Yenal Kaplan
Tecrübeli Üye
- 28 Ağustos 2010
- 6.077
- 2.798
- 2.088
Rodrigo De Paul imkansiz diyordum ancak nedense Atletico Madrid elden cikarmak istiyor. Araplara transferi de olmamis. Yumurtanin bir tarafimiza dayanmis olmasindan dolayi bir 20-25 milyon bonservis o yasta adama verebiliriz.Bizimkilerin orta saha için bu kadar sessiz görünmesi artık herhalde Avrupa'da transfer süresinin bitmesinin beklenmesinden. 1 Eylül'den sonra birkaç gün içinde saldırırız diye düşünüyorlar. Muhtemelen de takımıyla 1 sene sözleşmesi kalan birini uygun fiyata alalım derler.
İsim olarak sürpriz olmaz, büyük ihtimalle medyada adı geçenlerden biri olur:
Veratti olmaz belli ki söylenen rakamlar bizim 3 yıllık transfer bütçesinden fazla.
Gündüzi Lazio'ya gidiyor.
Gravenberch de belli ki bizi çok aşıyor.
Fofana için de 25 milyon falan diyorlardı ama 1 sene sözleşmesi kalmış. Bir ihtimal İngiltere'ye gitmezse eğer bizimkiler çökmeye çalışırlar ama Fransızlar ucuza bırakmamak için süründürürler diye düşünüyorum. Çok ihtimalli görmüyorum yani.
Amrabat da İngiltere'ye gitmezse Fofana'ya kıyasla daha muhtemel gibi duruyor. Onun da son senesi.
Dominguez için belki fazla defansif olduğunu düşündükleri için hala bakınıyoruzdur. Diğerlerini taksitli, bonuslu, sonraki satıştan paylı maylı alamazsak muhtemelen hedef bu arkadaş olur.
Bunlar tabii hep yorum. Ndombele gibi bitmiş okeye dönen arkadaşlar yerine bunların hangisi gelirse ben tamamım şahsen. Hepsi farklı tipte adamlar olsa da bir şekilde uyar bence bize. Zaten anladığım kadarıyla Torreira'yı 8 oynatma fikri de var, o yüzden esnek davranıyoruz.