- 30 Ağustos 2009
- 30.123
- 19.980
- 2.393
Türkçeye yeni kelime kazandıran Keramettin admini tebrik ederim.''Kolap'', ''Kolpa''nın yandan yemişi manasına geliyormuş duyduğuma göre. Ne dersin bu hususta?..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Türkçeye yeni kelime kazandıran Keramettin admini tebrik ederim.''Kolap'', ''Kolpa''nın yandan yemişi manasına geliyormuş duyduğuma göre. Ne dersin bu hususta?..
Selam''Kolap'', ''Kolpa''nın yandan yemişi manasına geliyormuş duyduğuma göre. Ne dersin bu hususta?..
Adamlar resmi hesaplarından bile dedi ilgilendik ama pahalı diye alamadık diye.La bu tinerciler niye ilgilenmiyo acaba Taliscayla.Hücum hatlarında Abubakar dışında gol atacak adam yok
Bırak maça çıkmayı, antramana bile çıksalar razıyız artık yeniler.Ziyech ne zaman antrenmanlara dahil olacak acaba ?
Rashicayı hangi para ile aldılar ? ya da Gedsonun parasını nasıl ödüyorlar taksitle almamışlar mıydı ?Bu arada TJK inanilmaz kotu durumda finansal olarak.
Emirhani kiralamak icin gorusmusler, maasinin yarisina odeyeceksek oyle kabul edecez demisler.
Torino da basin gidin demis
HAHHAHAHAHA
Abi bu adamlar ne zaman hazır olacak Eylül oldu şampiyonlar ligi başlıcak, Psg ile kerem barış mı oynucazBırak maça çıkmayı, antramana bile çıksalar razıyız artık yeniler.
Okan hoca Angelino da devreye girdi, sonrasında sen karışma demiş olabilirler
Hangi diarra bubunu ben 1 hafta onceden soyledim
Diarra icin ilgi mektubu yolladik diye, @Keramettin TANRIVERDİ
sahittir.
geriden geliyorlar
Erden abimiz de Harlem modunda gidiyor cundummmmmmisabet olmuş
transferi erden ağbi yapmalı
Hava 38 derecetv 8.5'ta ronaldonun maci var
Erden abimiz de Harlem modunda gidiyor cundummmmmm
bunu ben 1 hafta onceden soyledim
Diarra icin ilgi mektubu yolladik diye, @Keramettin TANRIVERDİ
sahittir.