Mert Erdaloglu
10 Numara!
- 26 Haziran 2018
- 14.504
- 7.991
- 1.428
Olur mu canım 3-2 yendik ya skor taraftarları aslında kötü değildik diyor.Kaleyi tutan 3 şutumuz var 3ü de gol, total 6 şut
Molde 22 şut atmış
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olur mu canım 3-2 yendik ya skor taraftarları aslında kötü değildik diyor.Kaleyi tutan 3 şutumuz var 3ü de gol, total 6 şut
Molde 22 şut atmış
Ben de demiyorum ki iyi oynadık. Takım olana kadar da geçen sene başı gibi acı çekecez. Ama destek olunacak zamandayız, milli aradan sonra böyle devam edersek o zaman linç ederiz.Adamların hücumcuları biraz daha iyi olsa 4-5 yemiştik farkında değil taraftar.Yada şöyle diyeyim karşı rakipte icardi olsa ilk yarıdan 4 tane atmıştı.Göreceğiz 1-2 ay sonra kendiniz diyeceksiniz okan hocadan anca lig hocası olur diye.
Zaha toparlayınca bi daha forma bulamaz. Belki kenardan izler de biraz kanat nasıl olur görürBekini oyuna katmayı hiç bilmiyor varsa yoksa içeri çekip araya oynayacak. Kanat organizasyonlarımızı katlediyor herif
Nelsonu nasil buldunramos sadee nelsson giderse mantıklı
ama nelsson kalıyorsa mutlaka 2 orta saha almalıyız
Luyi’nin iyi döneminde savunuyordu bunları, o yüzden süpürücü bir savunma gerekiyor böyle oyunlarda ama çok zor açıkçası, Nelsson bugün kötüydü de genel olarak da ekstra kötü gösteriyor.Bizde stoper olmak bence baya zor is. Baska büyük takimlarin stoper duosu bizim ikili kadar bire bire girmek durumunda kaliyormu? Stoperlerimize baya is düsüyor genelde. Biraz orta sahada topa hakim olmayi becerip, salak salak paslar atip rakiplere kontra sansi vermesek, stoperlerin isleri baya rahatlar.
ben okan hocayı severim savunurum hatta da ne alaka yawBos yapiyorsunuz
Istediginiz kadar inkar edin kazandik
Bu takim Okan hoca önderliginde cl ye kalacak
Ister inanin ister inanmayin
spiker kalmadı ki piyasada maalesef,şu icardi golüne mal spikerin verdiği tepkiye bak
ercan taner olsa hagi hagi hagi diye efsane yaratırdı
Oliviera çok güzel izledi1-0 ken Muslera nin son anda dokunduğu bir top var, macin kırılma ani