- 16 Haziran 2010
- 202.717
- 154.439
- 6.838
Talisca gelmesin zaten.Bugün Tallisca denen adam 22 den daha ucuza gelmez.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Talisca gelmesin zaten.Bugün Tallisca denen adam 22 den daha ucuza gelmez.
abi kağıt üstünde evet fakat biz bu adamlari bir arada oynatana kadar uyum saglayana kadar atı alan uskudar ı geçmez mi ?Verratti, Ramos ve Talisca gibi sabahtan beri çıkan haberlere bakınca bu oyuncuları mevcut takıma eklendiği durumda kadro kalitesine bakınca rakipler için baya haksız rekabet durumu söz konusu oluyor.
.Kolpacı sayısı artınca benim kıymetimi daha çok anladığını itiraf et.
takım olabilir isek - şayetVerratti, Ramos ve Talisca gibi sabahtan beri çıkan haberlere bakınca bu oyuncuları mevcut takıma eklendiği durumda kadro kalitesine bakınca rakipler için baya haksız rekabet durumu söz konusu oluyor.
Lemina fena degildi ama sakatlık sorunu vardi; Seri ve Nzonzi hiçde iyi degillerdi. Transferin sezonunun sonuna kadar bekleyip hiç bir talibi olmayan Ndombele'yi alıyorsan diğer istediğin oyuncuları alamadigin icindir.
gelmez.Verratti gelirse like atan ilk 3 kisiye benden forma sozu.
Aynen öyle sadece kâğıt üzerinde bu durum söz konusu. Bu oyuncuları rotasyona sokmak, oyun içinde sorumluluk paylaştırmak, özellikle hücumdakilerden savunma katkısı falan istemek imkansıza yakın.abi kağıt üstünde evet fakat biz bu adamlari bir arada oynatana kadar uyum saglayana kadar atı alan uskudar ı geçmez mi ?
Bu çocuk fenere falan gelse çocukluk aşkıma geldim dese kimse inanmaz.
e'is veratti'ye ne dion?takım olabilir isek - şayet
Umarım doğrudur ama bu adam da hiç güven vermiyorSerhan Türk: "Galatasaray'dan Talisca'ya resmi bir teklif yok. Sürekli Talisca haberleri çıkıyor. Galatasaraylı Yöneticilere de sorduğumuzda şuan için Talisca için resmi bir talebi söz konusu değil. Ben şahsen resmi bir talebin de olacağını düşünmüyorum"
GattusoRenktaşlarım verrati yi izleyenler konuya hakim olanlar oyuncuyu kime benzetiyorlar, Roy Keane, Thiago Motta, Makalele, Antonio Conte, Fernando Carlos Redondo vb