Transfer Nöbeti #17 | 2023 Yaz Arşiv

#8 Profili Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    379
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Guendonzi beklettiğimiz adam verratti istediğimiz adamsa rashica olayı gibi olmuş olabilir. Nasıl ki ziyech ile anlaşınca rashica gitti, verratti ile anlaşınca guendonzi de Lazio ya gitmiş olabilir.

Böyle düşünmek istiyorum...

Verratti, Ramos ve Talisca gibi sabahtan beri çıkan haberlere bakınca bu oyuncuları mevcut takıma eklendiği durumda kadro kalitesine bakınca rakipler için baya haksız rekabet durumu söz konusu oluyor.
abi kağıt üstünde evet fakat biz bu adamlari bir arada oynatana kadar uyum saglayana kadar atı alan uskudar ı geçmez mi ?

F4ZeaLPWwAAbd_2

2 gündür veratti ramos talisca isimleri geçiyorsa şu anda transfer fln yok demektir. Yada harbiden çok gizli yürütülen bi süreç var

Lemina fena degildi ama sakatlık sorunu vardi; Seri ve Nzonzi hiçde iyi degillerdi. Transferin sezonunun sonuna kadar bekleyip hiç bir talibi olmayan Ndombele'yi alıyorsan diğer istediğin oyuncuları alamadigin icindir.

Hiç talibi olmadığını düşünmüyorum öyle yerin dibine sokulacak bir oyuncu değil. Totthenham ve Ndombele'nin şartlarını karşılayacak takım yoktur belki.

Serhan Türk: "Galatasaray'dan Talisca'ya resmi bir teklif yok. Sürekli Talisca haberleri çıkıyor. Galatasaraylı Yöneticilere de sorduğumuzda şuan için Talisca için resmi bir talebi söz konusu değil. Ben şahsen resmi bir talebin de olacağını düşünmüyorum"

Renktaşlarım verrati yi izleyenler konuya hakim olanlar oyuncuyu kime benzetiyorlar, Roy Keane, Thiago Motta, Makalele, Antonio Conte, Fernando Carlos Redondo vb

abi kağıt üstünde evet fakat biz bu adamlari bir arada oynatana kadar uyum saglayana kadar atı alan uskudar ı geçmez mi ?
Aynen öyle sadece kâğıt üzerinde bu durum söz konusu. Bu oyuncuları rotasyona sokmak, oyun içinde sorumluluk paylaştırmak, özellikle hücumdakilerden savunma katkısı falan istemek imkansıza yakın.

Gelmez ama talisca, ramos haberlerinden çok 1.önceliğimiz olan orta sahaya yönelik haberlerin çıkmaya başlaması sevindirici

Veratti gelirse lig biter.Dünya üzerinde aktif top 5 orta sahadan biridir.Hem dribling hem defansif hem de top kullanma(pas)açısından takım sınıf atlar.2 3 ay önce real madrid almak istedi,ayrıca torreirayı çok rahatlatır onun da performansını yükseltir.Çok zor transfer imkansız diye düşünüyorum ama olur da gelirse net Türk futbolunun en ihtişamlı transferi olur

Serhan Türk: "Galatasaray'dan Talisca'ya resmi bir teklif yok. Sürekli Talisca haberleri çıkıyor. Galatasaraylı Yöneticilere de sorduğumuzda şuan için Talisca için resmi bir talebi söz konusu değil. Ben şahsen resmi bir talebin de olacağını düşünmüyorum"
Umarım doğrudur ama bu adam da hiç güven vermiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt