Transfer Nöbeti #17 | 2023 Yaz Arşiv

#8 Profili Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    379
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ramos'u sadece buradaki 3-5 kişi istiyor bu yüzden yönetim alacak gibi bir algı var, tepkinizi burdaki 3-5 kişi yerine erden timur'a gösterip istifaya davet etmeniz daha faydalı olur, keza niye ramos alınmadı diye yangın yapacak üye yok burda.

ramos'u sadece buradaki 3-5 kişi istiyor bu yüzden yönetim alacak gibi bir algı var, tepkinizi burdaki 3-5 kişi yerine erden timur'a gösterip istifaya davet etmeniz daha faydalı olur, keza niye ramos alınmadı diye yangın yapacak üye yok burda.
şahsen ben yapmam - Nelsson'un kaybı hoş bir durum değil hatta bu konu uzadıkça tıpkı berkana yapıldığı gibi "hadi sallayın bunuda önümüze bakalım" gibisinden yaklaşıyor taraftar. buda moral bozucudur muhakkak futbolcu üstünde

Son cümleden emin değilim Levent Akgün yangın yapabilir.

o algıyı ben hiç anlayamadım, buraya x bi topçu yazarsın, tepki yersin sanki yönetime talimat veriyorsun burdan. oyuncu eleştirirsin, sanki oyuncu sabah akşam forumda yorumları okuyor yine laf yersin :asd:

ama özellikle transfer işinde var bi sıkıntı. adamın derdi futbolcuyu alacak yönetimle değil, forumda o futbolcuyu isteyenlerle :D

x bi adam Talisca istiyor hakaret yiyor falan, biri çıkıyor parayı sen mi vericen diyor :asd:

Yerli rotasyonundaki sikinti yanlis planlamadan kaynaklanmiyor, sikintinin asil sebebi alinabilecek kaliteli yerli oyuncu olmamasi.
Kaleye Ugurcan iyi olurdu ama Trabzon'un Ugurcan'i bize satmaya niyetli yoktu.
Baska alinabilecek kim vardi ?
Fener gibi 15 milyon verip Cengiz Under'i mi alacaktik?
Kerem varken Zaha'yi almak belki cok mantikli degildi ama onun disinda hangi planlama hatasi yapildi ?
Sol bek mevkisini Kazimcan'la birlikte idare edebilecek bir yerli olsa alinirdi ama oyle bir yerli oyuncu var miydi ?

gyhj (1).gif
jghkl (1).gif

Kesinlikle yetmez hiç sakatlık yaşamamış adamı getirsen bile sakatlanma riski var ve o saydığın adamlarla olmuyor dandik takımlara bile üstünlük sağlayamîyoruz,bu kadar yatırım yapmışken eksik parçayı tamamlamak şart yoksa bütün emek para ziyan olacak..

Yahu yedek 11'in de mi CL'de tur atlatacak seviyede olacak? Torreira olmayınca 6 da oynayabilen çok iyi bir 8 numara gelirse Oliveira-Demirbay-Berkan gayet iyi yedekler bizim kadromuz için. Sanki rotasyona bir orta saha daha gelirse bunlardan çok daha iyi olacak ama aynı zamanda yedek kalmayı da kabul edecek. Öyle talepleriniz var ki takımın en iyi oyuncuları sakatlansa bile gücümüzden hiçbir şey kaybolmasın. Dünyada hiçbir takımın öyle lüksü yok. Sonra transfer obezi deyince kızıyorsunuz. İkisi geçen sene büyük maçları iyi oynamış olmasına, biri de yeni olmasına rağmen hemen "bunlarla olmuyor" diye üstleri yedek bile olamayacak kadar çizilmiş... Yarısı eksik takımla iki kötü maçtan dolayı üstelik...

verratti de icardi gibi son gün transfer olmazsa düşer herhalde bekleyebilir miyiz zor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt