Transfer Nöbeti #17 | 2023 Yaz Arşiv

#8 Profili Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    379
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bu maç iyi oldu bir yönden. Çöp süper ligimiz defoları örtüyor ama cl de ortaya saçıldı.Özellikle orta sahasız oynamak bildiğin macera bugün molde cezamızı kesmedi ama başka takımlae keser. Sergio,Berkanla filan cl ye çıkıyorım filan diyemezsin.
Bravo aslan abim😍

Transferle bir halt düzelmez

Torreira’sız bu kadar geçirgen orta saha oluşması saçmalık, her olmadığında aynı şey yaşanacaksa her şeyi oyuncu bazlı yapıyoruz demektir.
Torreira olmadan bu kadar geçirgen olmamızın sebebi belli. Takımda onun dışında 6 no yok bir kesici yok. Berkan 6 no değil.

Kanat savunmasını hiç beceremedik bu arada 3lü oynadıklarından mıdır nedir sağ kanat da sol kanat da elek oldu

bu maç iyi oldu bir yönden. Çöp süper ligimiz defoları örtüyor ama cl de ortaya saçıldı.Özellikle orta sahasız oynamak bildiğin macera bugün molde cezamızı kesmedi ama başka takımlae keser. Sergio,Berkanla filan cl ye çıkıyorım filan diyemezsin.
clye çıkalım, kasaya parayı atıp götüm götüm Al'ye ilerleyelim palam.

bize göre değil o sahne

Bizim takim alan kaplamayı bile bilmiyor yaw. Macin sonlarında bir pozisyonda herifler topu şişirdiler bizim 5 arkadasimiz yanyana dizili beklerken rakibin tek herifi gitti topu aldı. Orada fenalık geçirdim.

Son yorumlarını begeniyorum futbolu ogrenmissin

Olivierayı asist yapar diye oynatıyorduk iyi pas veriyor diye

artık oda pas vermeyi bırakmıs oynatmanın luzumu nedir

basit oynayacaksa yerine baskasıda oynar

erden baskan 3 ay bekleyipte ortasahaya kimi getirecek acaba,tecavuze ugrar hale geldık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt