Transfer Nöbeti #17 | 2023 Yaz Arşiv

#8 Profili Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    379
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bekletilen isim Dominguez ise neden beklettiğimizi sorgularım açıkçası. Arjantinli milli, 25 yaşında. Bonservis olarak da adı çıkanların hepsinden daha uygundur.

Bekletilen isim Dominguez ise neden beklettiğimizi sorgularım açıkçası. Arjantinli milli, 25 yaşında. Bonservis olarak da adı çıkanların hepsinden daha uygundur.
bekletiyoruz çünkü verratti kovalıyoruz.

birbiriyle alakası olmayan 2 profil

Molde maçının ardından yeni transfer nöbeti açalım orada cümbüş var.

Bu Bologna’li Dominguez nasil bir oyuncu, izleyen var mi. Arjantinli orta sahalar genelde cok kosan, sert ve mucadeleci ozelliklere sahip oluyorlar. Ben daha cok teknik ve dribblingci bir 8 numara tercih ederim.

Verratti ayrı bir seviye ama tek senelik oyuncu olur o da. Kiralık harici ihtimal vermiyorum. Dominguez ayrıca iyi bir yatırım olurdu.
koyim verrattiye yaw

Orta sahaya dengeleyici bi isim alıp transfer defterini kapatmamız lzm. iş çok farklı noktalara gidiyor artık

ilgilendiğimiz hiçbir ortasaha verrattinin yarısı kadar topçu değildir fakat

sakatlık problemi, istikrar, takımın boy ortalaması, futbolcunun tekrar geri dönüşü olma ihtimali, takımın yaş ortalaması

gibi şeyler de düşünülmeli

aldığımız her adam 30 yaşında bu yıl nerdeyse

Yahu yedek 11'in de mi CL'de tur atlatacak seviyede olacak? Torreira olmayınca 6 da oynayabilen çok iyi bir 8 numara gelirse Oliveira-Demirbay-Berkan gayet iyi yedekler bizim kadromuz için. Sanki rotasyona bir orta saha daha gelirse bunlardan çok daha iyi olacak ama aynı zamanda yedek kalmayı da kabul edecek. Öyle talepleriniz var ki takımın en iyi oyuncuları sakatlansa bile gücümüzden hiçbir şey kaybolmasın. Dünyada hiçbir takımın öyle lüksü yok. Sonra transfer obezi deyince kızıyorsunuz. İkisi geçen sene büyük maçları iyi oynamış olmasına, biri de yeni olmasına rağmen hemen "bunlarla olmuyor" diye üstleri yedek bile olamayacak kadar çizilmiş... Yarısı eksik takımla iki kötü maçtan dolayı üstelik...
Daha iyisi mi olacak ne demek niye olmasın yani illa pahalı oyuncu alınsın demiyoruz kiralık oyuncu bile olur,ayrıca torreira olmayınca oynayacak 8 numara torreiranın yerine geçince 8 numara oliveira mı olacak zaten onlar iyi olmadığı için adam arıyoruz takımın en kilit bölgesi ortasaha merkez hem hücumu hem savunmayı etkiliyor..

Ramos 8jkya gidip kafa gollerini siralaynca gorururm ben o ata demireri

Bu Bologna’li Dominguez nasil bir oyuncu, izleyen var mi. Arjantinli orta sahalar genelde cok kosan, sert ve mucadeleci ozelliklere sahip oluyorlar. Ben daha cok teknik ve dribblingci bir 8 numara tercih ederim.

ama bizim mevcut kadroya uyan ilk profildeki bir adam

ön taraftaki 30+ yaşlarda o kadar adamı taşıyacak adam şu an maalesef teknikten önde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt