Onat Can Sağıroğlu
10 Numara!
- 22 Kasım 2008
- 19.823
- 25.777
- 2.893
Bekletilen isim Dominguez ise neden beklettiğimizi sorgularım açıkçası. Arjantinli milli, 25 yaşında. Bonservis olarak da adı çıkanların hepsinden daha uygundur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bekletiyoruz çünkü verratti kovalıyoruz.Bekletilen isim Dominguez ise neden beklettiğimizi sorgularım açıkçası. Arjantinli milli, 25 yaşında. Bonservis olarak da adı çıkanların hepsinden daha uygundur.
Verratti ayrı bir seviye ama tek senelik oyuncu olur o da. Kiralık harici ihtimal vermiyorum. Dominguez ayrıca iyi bir yatırım olurdu.bekletiyoruz çünkü verratti kovalıyoruz.
birbiriyle alakası olmayan 2 profil
Bugün transfer gelmezse Galatasaraylılığımı dondurmayı planlıyorum. Transfer gelmezse istifa gelmeli.
koyim verrattiye yawVerratti ayrı bir seviye ama tek senelik oyuncu olur o da. Kiralık harici ihtimal vermiyorum. Dominguez ayrıca iyi bir yatırım olurdu.
Daha iyisi mi olacak ne demek niye olmasın yani illa pahalı oyuncu alınsın demiyoruz kiralık oyuncu bile olur,ayrıca torreira olmayınca oynayacak 8 numara torreiranın yerine geçince 8 numara oliveira mı olacak zaten onlar iyi olmadığı için adam arıyoruz takımın en kilit bölgesi ortasaha merkez hem hücumu hem savunmayı etkiliyor..Yahu yedek 11'in de mi CL'de tur atlatacak seviyede olacak? Torreira olmayınca 6 da oynayabilen çok iyi bir 8 numara gelirse Oliveira-Demirbay-Berkan gayet iyi yedekler bizim kadromuz için. Sanki rotasyona bir orta saha daha gelirse bunlardan çok daha iyi olacak ama aynı zamanda yedek kalmayı da kabul edecek. Öyle talepleriniz var ki takımın en iyi oyuncuları sakatlansa bile gücümüzden hiçbir şey kaybolmasın. Dünyada hiçbir takımın öyle lüksü yok. Sonra transfer obezi deyince kızıyorsunuz. İkisi geçen sene büyük maçları iyi oynamış olmasına, biri de yeni olmasına rağmen hemen "bunlarla olmuyor" diye üstleri yedek bile olamayacak kadar çizilmiş... Yarısı eksik takımla iki kötü maçtan dolayı üstelik...
Torreira tarzı onun daha tekniği öyle alıp gitmez.Bu Bologna’li Dominguez nasil bir oyuncu, izleyen var mi. Arjantinli orta sahalar genelde cok kosan, sert ve mucadeleci ozelliklere sahip oluyorlar. Ben daha cok teknik ve dribblingci bir 8 numara tercih ederim.
Bu Bologna’li Dominguez nasil bir oyuncu, izleyen var mi. Arjantinli orta sahalar genelde cok kosan, sert ve mucadeleci ozelliklere sahip oluyorlar. Ben daha cok teknik ve dribblingci bir 8 numara tercih ederim.