- 10 Haziran 2019
- 10.007
- 8.574
- 873
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Analiz yapacak kadar ben de bilmiyorum ama verileri fena gözükmüyordu. Torreira ile iyi bir ikili olma ihtimali var. Yaşları da 25 ve 27. Uyumu yakalarsan merkezdeki istikrar başarıya götüren temel etkenlerden oluyor.Valla Dominguez hakkında fikrim yok tanımıyorum ama Güney Amerikalı orta sahaları seviyorum, tutkuyla oynuyorlar.
Not : Bulgur denilen herifi atmayın pls.
Valla Dominguez hakkında fikrim yok tanımıyorum ama Güney Amerikalı orta sahaları seviyorum, tutkuyla oynuyorlar.
Not : Bulgur denilen herifi atmayın pls.
totalfootballanalysis.com
Önce onurlu olman gerekiyormuş
Levent Akgün denilen arkadaş pzt ramos gelecek diye 50 yıldır yazıyor, duyum vermesine izin verilmiş anladığım kadarıyla.
Gelmezse sonuçlarına da katlanmalı.
Sevgilim Galatasaray3 gün haber düsmeyecek ve bosa laklak yapiyoruz gibime geliyor
Özel hayata dönmekte fayda var
Önce onurlu olman gerekiyormuş
150 milyon euro. İşlerine geliyosaBu arada Benzama mutsuzmus. Insallah onu gonderip Icardi'ye sulanmazlar
40 milyonu çerçöpe veriyolar40 milyon felan bonservis veriyorlarsa sulanabilirler.
Benzama + 30 milyon?150 milyon euro. İşlerine geliyosa
Bilgilendirme yaptım ama alındığına göre...sana sormadik duduk
fazlası ile kafi
teşekkürler
Şifreyi çözebilen var mı?
Ters tutuyormusumBir daha yeni tv aldigimda 365 tane de kumanda alacagim. Her yeni gune yeni kumanda. 1 saattir Dominguez videosu icin YouTube'a baglanamiyorum.