Deniz Aslan
Parçalı Üye
- 21 Ocak 2010
- 3.490
- 177
- 1.283
Bir kaç sene önce hep forumda Eurovision yapıyorduk. Yine yapsak keşke güzel oluyordu. Yeni şarkılar keşfetmek için süperdi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaha, İcardi, Ziyech kalitesinde olabilir mi bu transferler? 30 yaşın altında bu kalitede oyuncu kimi alabilirdik? Yanlış olmasın sana karşı çıkmıyorum sadece fikir olarak bende daha genç isimler olsun isterdim ama gelebilecek isim aklıma gelmiyor? Mesela Kamada, Tielemans gelmiyor.
ramos ve veratti ile
37
22
38
29
26
27
30
30
30
23
30
Ramos olayına açıkçası fazlasıyla seviniyorum bu takım arkadan ne kadar iyi oyun kurarsa ön bölgede o kadar etkili olur. Abdülkerim sol taraftan çok iyi kuruyor sağdan da Ramos kurarsa muhtemelen ön alan baskısı bile yemeyiz. Genelde Nelsson çok fazla taça vuruyor ya da uzun vurunca top rakibe geçiyordu.
İtalya'ya Morutan'ı yolladık. Ordan da pek bir geri dönüş alamadık. Oyuncu satışı için menajerlere komisyon vermek lazım.Tabiki gitsin ona lafim yok ama artik satiş yaptigimizi da görelim. Illa kiralik gidecekse italyadan taliplileri vardi oraya gönderelim. Biktim artik anadolu takimlarini beslemekten, onlarda gelip gözumuzu oyuyor
Clde fena ezilecegiz gibi tempo olarak, oralarda iş yapmak için epey tempolu olmak gerekiyor
Neyin oyun kurması yav top orta sahayı geçtiği an uzun ya da diyagonal paslarla geri koşuyoruzRamos olayına açıkçası fazlasıyla seviniyorum bu takım arkadan ne kadar iyi oyun kurarsa ön bölgede o kadar etkili olur. Abdülkerim sol taraftan çok iyi kuruyor sağdan da Ramos kurarsa muhtemelen ön alan baskısı bile yemeyiz. Genelde Nelsson çok fazla taça vuruyor ya da uzun vurunca top rakibe geçiyordu.
Bu sezon gördüğüm en başarılı transfer sürecini bilenlerde ilk 3'e girer. Hem Zaha hem Tete ikisini de nokta atışı bildi millet Zaha'yı yalanlarken bu Truva atı filan paylaşıyordu.Bonservisli bir kac milyona satilamazsa net beceriksizliktir. Şikeciler yapardı
Geri dönuş alamasak da her firsatta bize karsi cephe alan anadoluya göndermeyelim artik, hemde beleşeİtalya'ya Morutan'ı yolladık. Ordan da pek bir geri dönüş alamadık. Oyuncu satışı için menajerlere komisyon vermek lazım.
EvetAma Gs sen gittigin için bitmez
Pendik Murat Özkaya'nın oraya adam yollanır bence.Geri dönuş alamasak da her firsatta bize karsi cephe alan anadoluya göndermeyelim artik, hemde beleşe
Uzunda vursak Ramos daha nokta atışı atar her türlü Nelsson'un pas özelliğinden 2-3 kat daha iyi biz ne zaman baskı yesek Nelsson topu sağdan taça atıyor.Neyin oyun kurması yav top orta sahayı geçtiği an uzun ya da diyagonal paslarla geri koşuyoruz
Okan bilerek ileri attırıyor o topları
Ramos da uzun top deneyecek ve yine vereceğiz topu, biz pozisyon oyunu oynayan bir takım değiliz