- 23 Temmuz 2011
- 75.579
- 51.105
- 4.693
Kralı sever misin Samim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
4 gunde adam yerine oyuncu alabilir yeter ki paradan haber ver. Avrupa takımların scout listesi her zaman muhtemel satışlarda mevcuttur ve yerine alinabilecek adamlar hazirdir.Bugun de kimse satmaz as oyuncusunu , transfer doneminin kapanmasina bugunu saymassak 4 gun kaldi yani degisen pek birsey olacagini zannetmiyorum takimindan ayrilmak isteyen futbolcular aliriz Zaniolo gibi.
Takimindan ayrilmak isteyen futbolcular icin en buyuk aday olacagiz ve bu konuda elimiz rahat olacaktir.
Gs forması > CL demeyen gelmesinhele su moldeyi 1 eleyip SL bileti kapalim 1 eylulde gecsin ozaman elimiz cok daha guclenir
saygi duyarim ama ben kadrosunun ana planinda tutulan topcularin 4gun kala satilacagini zannetmiyorum4 gunde adam yerine oyuncu alabilir yeter ki paradan haber ver. Avrupa takımların scout listesi her zaman muhtemel satışlarda mevcuttur ve yerine alinabilecek adamlar hazirdir.
bosver gelsin yav ihtiyacimiz varGs forması > CL demeyen gelmesin
Happy Vasf Day
Severim ama bence gerek yokKralı sever misin Samim
Ramos olsa açıkça söylerlerdi bence - açığa çıktı nede olsa o olay isimsiz tutulmaz - kaldıki molde'den sonra %99 artık herhalde yazılan çizilen doğruysa.Gorecegiz, Haluklarin tayfasi birisiyle el sıkısildi yazdi ama insallah Ramos degildir. Sorunlu kisi yazmislardi, Ramos da oyle birisi degil.
Dominguez'i yarın alabilirsin mesela, Avrupa piyasasinda deadline day de bile kac tane transfer oluyor yav sanki bilmediğimiz birşey.saygi duyarim ama ben kadrosunun ana planinda tutulan topcularin 4gun kala satilacagini zannetmiyorum
bizimkiler heralde avrupa deadline olan 1 Eylül ve gruplara bildirilecek kadro süresi 4 Eylül'e bakıyorlar diye düşünüyorum.Dominguez'i yarın alabilirsin mesela, Avrupa piyasasinda deadline day de bile kac tane transfer oluyor yav sanki bilmediğimiz birşey.