Transfer Nöbeti #17 | 2023 Yaz Arşiv

#8 Profili Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    379
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugun de kimse satmaz as oyuncusunu , transfer doneminin kapanmasina bugunu saymassak 4 gun kaldi yani degisen pek birsey olacagini zannetmiyorum takimindan ayrilmak isteyen futbolcular aliriz Zaniolo gibi.
Takimindan ayrilmak isteyen futbolcular icin en buyuk aday olacagiz ve bu konuda elimiz rahat olacaktir.
4 gunde adam yerine oyuncu alabilir yeter ki paradan haber ver. Avrupa takımların scout listesi her zaman muhtemel satışlarda mevcuttur ve yerine alinabilecek adamlar hazirdir.

4 gunde adam yerine oyuncu alabilir yeter ki paradan haber ver. Avrupa takımların scout listesi her zaman muhtemel satışlarda mevcuttur ve yerine alinabilecek adamlar hazirdir.
saygi duyarim ama ben kadrosunun ana planinda tutulan topcularin 4gun kala satilacagini zannetmiyorum

Gorecegiz, Haluklarin tayfasi birisiyle el sıkısildi yazdi ama insallah Ramos degildir. Sorunlu kisi yazmislardi, Ramos da oyle birisi degil.
Ramos olsa açıkça söylerlerdi bence - açığa çıktı nede olsa o olay isimsiz tutulmaz - kaldıki molde'den sonra %99 artık herhalde yazılan çizilen doğruysa.

kaldı ki Ramos bile tek başına tüm sezonu kotaramaz- nelsson ayrılacaksa mutlaka genç stoper gelmeli (bilmiyorum belki Ross geri bile çağırılır hiç emin değilim ne statüde gitmişti ama)

Partey icin para + Boey'in satis onceligini teklif etsek?
Hojberg icin para + Nelsson'un satis onceligi?
Veya bir kere de biz %50'sine 10 milyon teklif edelim

ne 8 transferiymiş yav gelemedi gitti.. ramos ile gündem meşgul ediliyor gibi.. yakın kelimesine daha nasıl vurgu yapılabilinir ise duyumcuların üzerinde çalıştığı konu.. çok yakın, hiç olmadığı kadar yakın, yakından da yakın fasa fiso...

sofyan ya da diarra bunlardan birini alacaz gibi hissiyatım bu yönde

Dominguez'i yarın alabilirsin mesela, Avrupa piyasasinda deadline day de bile kac tane transfer oluyor yav sanki bilmediğimiz birşey.
bizimkiler heralde avrupa deadline olan 1 Eylül ve gruplara bildirilecek kadro süresi 4 Eylül'e bakıyorlar diye düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt