- 5 Eylül 2014
- 84.839
- 70.741
- 4.513
FERAMUZ'UN SUCU NE?
Feramuza bastim
Ayagim kaydi
Fena dustum
Kafam yarildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
FERAMUZ'UN SUCU NE?
Feramuza bastim
Ayagim kaydi
Fena dustum
Kafam yarildi
Yazıklar olsunkız yanlış bişey demiş ama doğru bişey de demiş neyse burada bırakalım bu mevzuyu
Hayri abi sence Tayfur Bingöl gay mi?
Fişini çekerler bunun.
Yazıklar olsun
Düpedüz çocuğun yapısının anormal olduğunu düşünerek akılınca dalga geçiyor. Cüce, 30 yaşında gösteriyor, dünyanın en çirkin çocuğu gibi şeyler söylüyor. Hastalığından bahsedilince ne alakası var diyor.Yaw lösemiyle ne alakası var kız da bi şey dememiş çirkin demiş
Ne manyak insanlar var böyle şeylerin peşinden kitlesel tepki çıkarıyorlar
Ozan, kaya yırığından mı çıktıSon 20 yılda alt yapımızda Arda'dan sonra en çok sivrilen ve dikkat çeken oyuncu Yunus'tur herhalde. 5 yıl olmasını bekledik ve olmadı, en sonunda gittiği rakam da 9M.
Yine scoutluk yapacaz fenere, bizim ilgilendigimiz bir adama daha verdiğimiz paranın 2 katını verip alirlar.fb krınici alamayınca amrabat ve verattiye teklif yapmış
belki hızlandırır transferi bu durum
Ondan demedim yav hemen beni gomuyon.Yine uzman konuştu
Almayalım Amrabat’ı
Zaha ile Ziyech’i de gönderelim
Galatasarayada kufretmiskız yanlış bişey demiş ama doğru bişey de demiş neyse burada bırakalım bu mevzuyu
Herifi 10 yıldır takip ediyorlardı, binde 1 olur öylesi, Arda Güler gibi...Ozan, kaya yırığından mı çıktı