- 4 Ağustos 2009
- 90.327
- 71.279
- 5.188
Benim boyum 2.20 bilader ne anlatiyonçünkü kara murat kendinden uzun topçu istemiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim boyum 2.20 bilader ne anlatiyonçünkü kara murat kendinden uzun topçu istemiyor
Bize kaldi gibi gozukuyor.Dominguez'de biz mi kaldık bir tek? Gerçi Fener'de onunla ilgileniyordu sanırım.
Boyun bir mesele olduğunu düşünmüyorum. Verratti bu üç uzuna da top vermez faul almadan kolay kolay örneğin.
Orta sahaya Arjantinli lütfen
Orta sahaya Arjantinli lütfen
Benim boyum 2.20 bilader ne anlatiyon
Zeytin kod yazsa da Feramuzu yok etsem
document.querySelectorAll('.message-inner').forEach(el => { if(el.textContent.toLowerCase().includes('feramuz')) { el.textContent = '' } })
ZıahhahaKod:document.querySelectorAll('.message-inner').forEach(el => { if(el.textContent.toLowerCase().includes('feramuz')) { el.textContent = '' } })
buyrun
icerisinde feramuz gecen veya feramuz'un yazdigi postlari kaldiran kod
Kingim gelişme var mı?Domingez only wants gala dediği icin nothingam endidiyi aldı. Bunu da mi ben ayiktirayim.
Domingez only wants gala dediği icin nothingam endidiyi aldı. Bunu da mi ben ayiktirayim.
Tebrikler rengim yine büyük resmi görmüşsün.Domingez only wants gala dediği icin nothingam endidiyi aldı. Bunu da mi ben ayiktirayim.
seninkiler yine boş yapıyor, ana konuya gelemedilerKod:document.querySelectorAll('.message-inner').forEach(el => { if(el.textContent.toLowerCase().includes('feramuz')) { el.textContent = '' } })
buyrun
icerisinde feramuz gecen veya feramuz'un yazdigi postlari kaldiran kod
Maalesef S.KForumda bir tane cenabet var transferleri kurutan
Kendisini tespit edip saplamayı planlıyoruz