Transfer Nöbeti #17 | 2023 Yaz Arşiv

#8 Profili Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    379
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beşiktaş bile Şenol Güneş sonrası Avcı'ya gitti, Sergen'e gitti, İsmael'e gitti dönüp dolaşıp niye Şenol Güneş'i aldılar bir sorgulayın. Okan hoca giderse benzer döngü olacak olacak olan ise arada kaybolan yıllara olacak.

Mancini'ye tazminat olayından dolayı gereksiz sempati besliyoruz, Ersun gibi teknik taktik yoksununa şampiyonluk verdi hem de Drogba gibi adamlarla. Aynı şeyi okan yapsa kulübün kapısından sokmazlardı. Ben okan hoca'ya biraz daha kredi verilmesi taraftarıyım adam öyle ya da böyle kazanıyor adam eline bambaşka bir kadro kuruldu beklemek lazım.

Şu sırada bizim için en büyük risk Avrupa’da liginin ilerlemiş haftalarında olan kuzey takımları ile eşleşmekti. Şansımız yaver gitmedi ve 1. ve 3. turda böyle takımlarla eşleştik.
Zaten Avrupa’da çoğu takımın bazal fizik gücü de bizim takımların sezon başındaki halinden daha iyi oluyor.
Bunun çaresini bir türlü bulamıyoruz.
Belki 2 sene sonra ülkeler sıralamasında ilk 10 içinde kalırsak ve ligde şampiyon olursak Şampiyonlar ligine direkt katılarak bu handikapı ancak öyle aşabiliriz

Hoca inadı bırakmıyor illa 4231 oynayacak yani inat etti takım berbat olsa bile yapmıyor bir türlü 433.Ayrıca hocanın gönderilmesini isteyenler öyle bir durum olursa tek opsiyon olduğunu ve kimin geleceğini biliyor değil mi ? Sonra ona da her koşulda sövüyorsunuz.

Öyle ya da böyle galibiyeti aldık, bugünlük yeter, benim nöbetim biter, herkese de iyi geceler ve nöbetler...
giphy.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt