Transfer Nöbeti #17 | 2023 Yaz Arşiv

#8 Profili Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    379
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yunus Akgün gidecekse Efecan Karaca gelsin, UEFA listesinde +1 olsun en azından. Yarın bir sakatlık krizi yaşadığımızda Kazımcan'ı sağ açık denediğimizi görmek istemiyorum.
Dun bunla ilgili soru sordum kimse cevap vermedi. Biz şimdi yunus ve hamza giderse 22 kişi mi kayit ettirebiliyoruz

ramos geliyor galiba bayraklar yarıya insin

3a2692b01a025335f99981f5af3f5c00.jpg

Berkan beni üzüyor,bu kadar iyi temposu var ayağı biraz iyi olsa enfes bir adam olurdu.Bunu geliştirme şansı yok maalesef.
Berkan baskılını oyunda iyi işler çıkarıyor ama iş lale gibi dolanma oyununa gelince acı acı zortlıyor.
Baskıya çok iyi katılıyor, kazım,kerem,torreira bunlar orta sahada yaklaşan adamın üzerine kabus gibi çöküyorlar topu söküp alabiliyoruz.
Sistemden torreira çıktığı anda bu kadar zortlamamamız lazım. Torreira yoksa bence bekte net kazımcan oynamalı.
Berkan ortayı mı kapatayım beki mi kuşkusuna düştüğünde deli dana gibi ortalıkta koşuşuyor.

"Galatasaraylı yetkililer bugün saat 18.00'de bir Premier Lig kulübüyle başka bir üst düzey stoper kiralamak için toplantı planlanıyor. "

wout faes üst düzey falan değil ama o olabilir

Ramos'ta maaş konusunda fark çok azalmış.

Geliyor gibi.

Ortasaha olayını oteleyerek şimdiye kadar iyi geldik çekirge misali bu öteleme ligte 3 puanimiza mal oldu

Demirbay konusunda sabir gerekiyor

Torreira da gecen sezon ilk dönem adapte olamadi zorlaniyordu

Bu yüzden oyunculara zaman vermek gerekiyor

Veya ayni sekilde icardi,daha dün gibi hatirliyorum adanademir macinda kadro da olmadigi icin sezon boyunca deplasmanlara gitmeyecegini yazanlar vardi

Sezon basi herzaman zor oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt