Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.132
- 72.764
- 5.188
Stopere bu paraları verecek seviyeye biz 1 senede mi geldik yahu. Bbden çıkacağız diyorsunuz ama ramosa 6 teklif ediyorsunuz bu nasıl iştir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yalan olduğuna eminim önceden bir ihtimal belki ilgilenilmiltir ama Ziyech gelince yok artık o ihtimal. Sırf etkileşim için Talisca haberleri.Burhan Can Terzi: "Galatasaray, Talisca’yı kesinlikle istiyor ve teklifini yaptı."
yildiz ve calim pesindeyiz gibi
Ramos’un 8 istemesi falan akıl tutulması, bizim o parayı vermemiz daha büyük akıl tutulması.
Git Arabistan’a para istiyorsan, bu ne saçmalıktır yav, ŞL oynayabileceği tek biz varız şu an o bedellere.
Bu mevzu yüzünden orta sahadan kısarsak çok büyük hata olur.
ŞL ortamında tecrübeli winner oyuncu alalım kafası.Ramos aşkı nereden çıktı onu bi anlasak keşke
pek birsey kazanmiyacagiz yani nelssonun parasindan anlasilanBCT'nin haberine göre Nelsson gidecek. Şöyle bakmak lazım Nelsson bonuslarla 20+'ya gidecek Ramos GS'ye 2 yıllık toplam 8 milyon maliyete gelecek plan bu sanırım. Forrest teklifi vardı deniyordu stoper de almadılar. Hem Nelsson hem Ramos'un çok saçma olduğunun farkındadır yönetim herhalde.
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bizim teklif senelik 5.5 + 2 milyon euro imza parasiRamos’un 8 istemesi falan akıl tutulması, bizim o parayı vermemiz daha büyük akıl tutulması.
Git Arabistan’a para istiyorsan, bu ne saçmalıktır yav, ŞL oynayabileceği tek biz varız şu an o bedellere.
Bu mevzu yüzünden orta sahadan kısarsak çok büyük hata olur.
Küçükken dedesiyle galatasaray maçlarını izlermiş idolü bülent korkmazmış.Ramos aşkı nereden çıktı onu bi anlasak keşke
Yalan olduğuna eminim önceden bir ihtimal belki ilgilenilmiltir ama Ziyech gelince yok artık o ihtimal. Sırf etkileşim için Talisca haberleri.
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yarısının sponsordan çıkacağını sanmıyorum, zor.Bizim teklif senelik 5.5 + 2 milyon euro imza parasi
1+1
kasadan cikacak para 4 diyorlar, yani bir kismi sponsorlar karsilayacak
Umarim bu saatten sonra orta saha transferinde hayal kirikligina ugramayiz..
Sağ ol