Transfer Nöbeti #17 | 2023 Yaz Arşiv

#8 Profili Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    379
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ramos neden lazım daha net anlaşılmıştır fazla panikliyoruz orayı toparlayacak bir lider lazım herkesi sakinleştirip daha mantıklı oynamamızı sağlar. Nelsson - Ramos - Abdülkerim 3 stoper rotasyonu gayet mantıklı gözüküyor.

Valla bize 2 orta saha lazım Salih Özcan ve yabancı oyuncu. Defansı iyi olsun mumkunse
Kurgumuz cl maçlarında salih-tore-8no olmalı

Mümkünse o 8 de barella gibi ciğersiz biri olmalı

Böyle bişey kurarsak hücum her türkü zaten iş görür

Bekleri de oyuna daha rahat katarız

Ekli dosyalar

• Screenshot_20230824_000039_Samsung Internet.webp
    Screenshot_20230824_000039_Samsung Internet.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 73
Okan’ın Icardi’ye bağırdığı anın videosu var mı

Icardi'ye mi bağırdı bilmiyorum ama Icardi'nin Yunus'a attığı ve auta giden topun hemen üstüne bağırdı sahaya doğru... Ağız okuduğum kadarıyla "iki pas yapın amk" gibi Türkçe bağırdı ama... Belki devamı gelmiştir başka dilde...

hangi pozisyonda oldu üstat
ingiliz yorumcu bir pozisyonda bahsetti ama dikkat edemedim.
icardi'nin uzun pas denediği bir pozisyondu sanki
yoksa başka bir şeyden mi bahsediyorsun
O pozisyon evet

Kerem 100 kere atar bir şey yok

Icardi 1 kere attı avuuu yaptı

Ben 2 ortsaha ve 1 stoper derken avrupayi düşündüğüm için dedim.avrupada berkan,oliveira,midso ile içimizden geçerler.simdi bilgisayara geçip almamız gerekenleri yazacağım

Abi adamlar duran toplarda bizi çok fena patates ettiler. Hadi zemin, kısa bir takım olmamız, klasik Kuzeyli takımı olmaları vs bu konuyu hoş görelim.

Berkan ve Mertens abartısız bir şekilde 90 dk'da 5'er defa filan topa değdiler. Orta sahayı savunan tek adam Oliveira idi. Herifler tek pasla kale önünde bittiler, topla inanılmaz rahat mesafe kat edebildiler. Hoca bunu görüp ikinci yarıya direkt Miçö ve Kaan'ı alarak girse asla ve kata bu kadar ezilmezdik.

Kanatlarımızı da otoban yaptılar ki iki bekimiz de bireysel anlamda kötü maç çıkarmadılar ama o kadar destek alamadılar ki Kerem ve Yunus'tan, orada çok fazla birebir kaldıkları için madara oldular. Bu konuya da devre arasında net bir uyarı yapılmalıydı. Golü yedikten sonra mı aklına geliyor 3'lüye dönmek...

Hadi maça kötü başladın, bari doğru değişiklikleri doğru zamanda yap. Dalga geçer gibi değişiklik yapmak için gol yememizi beklemek nedir.

Çıkacak adam da Oliveira değildi üstelik. Berkan'ı tutup Oliveira'yı çıkarmak nedir. Anlatsak roman olacak bir gece, nereden tutarsan tut elinde kalıyor.

bu arada hocaya yöneltilen eleştiriler kesinlikle haklı

özellikle takımın bir takım olarak kompakt oyun oynayaması konusunda

ama şu anda olması gereken hocanın gelişmesi ummak ve görmek

hoca değiştirmek de yine takım olma sorununu devam ettirebilir
takım olma sorununu

7 transferle çözeceğiz rengim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt