Transfer Nöbeti #17 | 2023 Yaz Arşiv

#8 Profili Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    379
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu 30 milyon Euro’yu hayırlısıyla alsaydık. Teknik direktör, futbolcu, taraftar, yönetim herkeste büyük stres var bu yüzden.

Salih Özcan yabancı statüsünde mi gelirse
Yerli statüsünde
IMG_9405.webp

okan buruk italyanca röportajında verattiyle ilgili konuşuyor

Bos yapiyorsunuz

Istediginiz kadar inkar edin kazandik

Bu takim Okan hoca önderliginde cl ye kalacak

Ister inanin ister inanmayin
Beyaza beyaz siyaha siyah diyebilmek lazım, adamcılığın alemi yok.
Takımın şl'ye kalacağına inanıyorum ama hocaya rağmen. Yatsın kalksın İcardi'ye dua etsin, fecaat bir skorla dönebilir, burada veda edebilirdik şl'ye. Ders niteliğinde bir maç kendine, inşallah gereken ne ise yapmaya başlar artık.

İcardi'den bu katkıyı alan kim? Okan hocanın şampiyonlukta payı da yok deyin de tam olsun.
Taraftarın daha çok payı vardır.

Torrent’i eleştirirken de böyle davranıyor, söylemediğim şeyleri söylemişim gibi ima ediyordun.

Bana böyle şeylerle gelme. Okan’ı hakettiği eleştiri sınırlarında eleştiriyorum, kimse de bana bu konuda laf edemez. Git bunları Okan hoca değil falan yazanlara yaz.

Icardi olmasa Okan muhtemelen şu an takımın başında değildi, bu görüşüme de kimse katılmak/katılmamak zorunda değil.

22 şut atmış adamlar ya, 22. Halen inananamıyorum. Adamlar kendi liglerinde böyle bir dominasyon kurmamışlardır bu sene. Abi adamlar Faroe'yi uzatmalarda filan elediler yav. Bu kadar ezilmek ne demek. Yapılan ve yapılmayan değişiklikler... Bugün skor ve Tete'nin ışık vermesi haricinde tek bir olumlu nokta yok.
Yalnız bizim XG daha fazla çıkmış ona rağmen. Bizim 1.65 onların 1.53'tü galiba.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt