Transfer Nöbeti #17 | 2023 Yaz Arşiv

#8 Profili Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    379
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Orta sahaya bilmem kac milyon euro maas alan + simdiye dek parayi on planda tutan ismi ne olursa olsun , o tarz biri gelmesin. Bizi buyuk kulup olarak goren ve buraya cani gonulden gelmek isteyen genc bir oyuncu alinmali artik. Maas yukune dikkat etmeliyiz.

En az 2 takviye demiş işte, kac tane yerde gordum

Bos yapiyorsunuz

Istediginiz kadar inkar edin kazandik

Bu takim Okan hoca önderliginde cl ye kalacak

Ister inanin ister inanmayin

Boş yapan yok bence. Burada olan herkes clye kalmamızı ister. Ama bugün anormal bir skor da çıkabilirdi, ben çıkmadan laf ediyorum, yarın çıkacak çünkü, molde 22 şut atıyorsa bence takımın başındaki adam da az biraz eleştiri alsın bir zahmet

böyle bir şeyimiz var

1692828947923.webp

Nelsson'un CL ön elemelerinde gösterdi vasat performansı neye bağlıyorsunuz

Artık gitme vakti mi

bence dün yaptığı açıklamalar bile vurdumduymaz gibiydi

Xg 1.68, 1.53 yani bizim pozisyonlar daha netmiş. O kadar şut farkına baktığımızda hala Xg'de önde olduğumuza göre. Bunu beklemiyordum açıkcası herhalde Mertens'in kaçırdığı pozisyon ve boş kaleye atılan golün ciddi katkısı vardır.
Yazdım bunu da.

Cok eski üye olmama ragmen yazmayip okumayi tercih ediyorum genelde ve her kötü mac sonrasi öldük ,bittik yanginlari... Arkadaslar bu takim son 2 sene de 1 derbi kaybetti galiba yanlissam düzeltin. 19 lig maci oynamis,ic saha basarisi ortada olan bir takima karsi kötü oyuna ragmen büyük takim refleksiyle buldugunu atip kazanmissin yillardir böyle maclari hep biz kaybederdik bunun zevkide bir baska güzellmis tadini cikarin.

Elestiri pek tabii olurda bazi arkadaslarinki artik üzüm yemek degil,bagciyi dövmek oluyor.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
daha çok yazmaya çalışın hocam
20230824_011619.gif

Ramos,torreira,veratti,zaha,ziyech ve tete olmadan molde maci oynadık bi yerde 😀

Siz kimsinizde son güne kadar ortasaha bekliyorsunuz?Sanki bana iyi oyun oynatıyorda rahat geçtik.Verattiyi son gün alamazsan napıcan mesela?

Salih'de bence tek basina olarak 6 no oynarsa biraz zorlanir. Kölnde en iyi performansini ve yükselisini cift 6 no oynarken yapti. Bursa genelde yaninda Skhiri yada Ljubicic oluyordu.

Sorunu biraz, pozisyon alma, ikili mücadele, top kesmesi hepsi varda, ama bunlarin hicbirisi ortalamadan fazla yüksek degil gibi geliyor. Yanina statik bir 8 no atarsa, Salihide asya ceker o herif. Herifim orijini zaten 10/8 numaraydi ve sonra biraz geriye cekerek daha iyi performans aldilar adamdan.

Nelsson'un CL ön elemelerinde gösterdi vasat performansı neye bağlıyorsunuz

Artık gitme vakti mi

bence dün yaptığı açıklamalar bile vurdumduymaz gibiydi
Ağır oyuncu. Tottenham istiyor diyorlardı ama pl’de mahvedebilirler kendisini. Hocanın stoper istemesine şaşırmamalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt