Transfer Nöbeti #17 | 2023 Yaz Arşiv

#8 Profili Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    379
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet ama ben cok farkli uyruklardan olusan bir takim sevmiyorum bahsettigim oydu.

1 tane Brezilyali takimda olunca oksuz gibi duruyor hep bende nedense :asd:
Portekizce konuşmuyorlar mı onlarda. Bence çok yalnız hissetmez. Kendini babalara kabul ettirmesi lazım. İcardi torreira Sergio Muslera vs.

Ne kadar kotü oynarsa oynasin , ulusal kanalda Galatasaray oyuncusuna bu laf olmaz , özür dilemeli. Ama levent abiyi de yedirmeyiz , hakkimizi savunan tek babayigit şu anda , tv de olduğunu unutmuş.

Zorladığımızı düşünüyorum hatta çok istediğimizi düşünüyorum ama kendisi İngiltere de kalmak istedi şu an pişmanmıdır bilmiyorum ama içinde acaba diyordur çünkü 2 maçtır yedek sakatlığı felan yok ise bizim bilmediğimiz.
Tielmans benim de çok istediğim biriydi.

Cidden Bodo’nun Roma’ya nasıl 6 attığını anladık

O çim zeminde top akıyor, alışık olan takım da coşuyor

Her alan dribbling yaptı boş alanlara

peki abi rövanşta torreira’da olacak illa ki orta saha bu kadar kötü olmayacak ama

yine böyle bi üstünlük kurarlar mı sence yoksa daha rahat mı geçer maç

bizim zeminde aynı oyunu oynayamazlar mı

Peki iyi bir 8 transferi ile birlikte oyunu oturtmak için ne yapılmali? Angelinonun tarafı hucumda verimli olsada zayıf karnımız olacak gibi

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Olaya ülke olarak bakma bence kültür olarak bakmak gerek ve Güney Amerikalı oldukça var. Muslera İcardi Torreria anlaşma sebepleri bu
Guney Amerikali olmasi da yetmiyor, Brezilyalilar Portekizce konusuyor.

Uruguay, Arjantinliler Ispanyolca.

O yuzden Muslera, Torreira ve Icardi kolay anlasiyor.

:)

biz bunun yanında syzmanski de istedik

ikisi de bugünkü takım yapısı için aradığımız 8 değiller sanki

acaba bu ikisini de alıp 3lü ortasahaya mı geçecektik
Szymanski, Mertens rotasyonu içindir muhtemelen Zaha sonrası oradaki plan değişti.

Lucas, Tielemans ve Szymanski gibi.

Gerçi istenen adamlar o kadar birbirinden farklı ki, profil peşinde olmadığımız çok belli.

Bir takım aynı anda Dominguez, Guenduzi ve Verratti’yi ister mi, 3ü de bambaşka adamlar.

1 haftadır Nelsson gitmediği sürece Ramos gelmesin diyordum fakat o fikrimi de değiştirdim.Ramos acil imzalasın bizimle.Nelsson muhteşem bir stoper olmasına rağmen büyük ihtimalle mental olarak bir problemi var kalmak istemiyor gibi.Konstantrasyonu muhteşem olan bir adam olmasına rağmen son maçlarda amatör oyuncu gibi yanlış müdahaleler yapıyor sürekli.
Birazda biz abartiyoruz. Bence degerini bulmusken satilmali. Sonra cok aglariz degeri varken neden satmadik diye. 18 m€ ya okeyim. Senin dedigin gibi kalmak da istemiyor olabilir ama formunu bulsa bile böyle maclar cikarma ihtimali var hep. Ramosla beraber yine genc umut vaat eden bi stoper gelmeli.

Şu gruplara kalalım ekonomik olarak bir rahatlayalım da sonrasına bakarız. İlk hedef gruplara kalmak

Peki iyi bir 8 transferi ile birlikte oyunu oturtmak için ne yapılmali? Angelinonun tarafı hucumda verimli olsada zayıf karnımız olacak gibi

Zaha gelince Angelinho 'nun hücum yönü ne işe yarayacak.Bize savunma yönü sağlamlığı sözkonusu.Hücum yapacam diye solbek mevkiisini resmen ikram ediyor karşı tarafa.Bize solbek gibi solbek gerekli bu tip maçlarda.

Tete çok mutlu etti beni ya elimizde ki yerli kanatların topa karşı olan düşmanlığından mıdır bilmem ama topun değerini bilmesi, topu kontrol etme noktasında ki yeteneği, o son dakika geriye oynamayıp sorumluluk almaya çalışması

bu adam ilk 11 oyuncusudur potansiyeli sebebiyle de, öyle Ziyech’i sağa koyayım Tete yedek olsun falan yok Okan bey, Ziyech’i at ortaya onlar seni kurtarır bir şekilde, ikisi de oynasın

Zaha üstadımızı da en kısa sürede hazırlayabilirsek çok güzel olur, Kerem’in eli kolu orası burası oynamaya başladı, çekilmiyor kesinlikle

3 yerliyi de çöz savunma ve kaleci üzerinden, başka yapacak bir şey yok

peki abi rövanşta torreira’da olacak illa ki orta saha bu kadar kötü olmayacak ama

yine böyle bi üstünlük kurarlar mı sence yoksa daha rahat mı geçer maç

bizim zeminde aynı oyunu oynayamazlar mı
Bence çok daha rahat bir maç olucak
Skor 3 olmayabilir ama molde kendi evinde ki gibi oynayamaz

Dün akşam özelinde bakarsan boey de çok zorlandı. Kerem ve yunus un defansif defoları sebebiyle bekler hep 2 ye 1 kaldılar. Perades istenmesinin sebebi de torreira ile birlikte olası bek ve kanat zaafiyetlerinin özellikle de sol Bekin zaafiyetlerinin önüne geçilmesi idi.
Alınacak torreira mücadelesini gösterebilecek bir orta saha bir çok şeye önlem olabilir.

Angelino gelmis hocanin israri sonucunda, iyi kotu olayina girmeden artik bunu kabul etmeniz lazim. Sol bekte kim oynar sorusu bu yuzden sacma, Angelino tabi (sakat/cezali olmadiginda). Hoca da bilmiyor muydu defansif yonu cok iyi olmadigini? Biliyordu, zaten ofansif ozelliklerinden dolayi cok istemis. Defansif sorunu da hoca halletcek artik orta saha kurgusunu da ona gore ayarlayacak.

Evet ama ben cok farkli uyruklardan olusan bir takim sevmiyorum bahsettigim oydu.

1 tane Brezilyali takimda olunca oksuz gibi duruyor hep bende nedense :asd:

Aynı ülkeden adamları doldurunca da çeteleşme oluyor, takımın kalanıyla kaynaşmaları zorlaşıyor. Geçen seneki gibi herkesin arkadaş olup, birlik oldukları bir ruhiyet lazım bize bu sene de.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt