Transfer Nöbeti #17 | 2023 Yaz Arşiv

#8 Profili Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    379
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nelsson için imkanı varsa satılsın gittiği kulüpte de başarılı olsun 20-22 arasına gitse bir şey diyemem orada başarılı olursa seneye Boey için iyi referans olur +5-6 m euro fazla teklifler gelir. Ramos + scout hamlesi yapılabilir Ramos gelirse arkasına gelişebilecek ondan bir şeyler öğrenebilecek birine yatırım yapılsın.
bu saatten sonra nelssonu gönderip 2 stoper almak falan hiç mantıklı gelmiyor ya

bas parayı ortasahaya getir, bir de olabiliyorsa stoper kirala tamam işte

amma kurcaladık takımı

Salih Özcan tam olarak Paredes regeni. Artık hepimiz hemfikiriz ki Okan Hocanın istediği profil hem 6 hem 8 oynayabilen ve geriden oyun kurup Torreirayı da öne atabilecek rahatlığı verecek bir model. Saygı duymak lazım.

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

evet zalgiris macinda deplasmanda bu kadar zorlanmadik. yinede icerdeki mac düsünüldügü kadar kolay gecmedi. ozamanda suni çim etkiledi falan diyenler vardi.
Zalgris deplasmanında zorlanmadık mı adamlarda eğer Oyewusi kaliteli bir ayağı olsaydı ilk maç 4-5 lik olurduk. Bu kadar baskı yemedik ama daha net pozisyonlar verdik.

salih gelirse hakikaten kerem çok boş transfer olacak

üstelik az bir bonservis de değil

bu bile plansızlığı gösteriyor
Sergio'dan çıkılacaksa eyvallah deriz ama öteki türlü saçma duruyor. Sonuçta maaşı Sergio'nun yarısından bile az. Rotasyon oyuncusu için doğru maaş.

Sonunda demek istediğimi anlayan birini görmek sevindirici. :red:

1692883561166.png

Dany semihli kadro gerçekten takım oyunu oynuyordu.Şuan takım oyunu göremedim ne defansta ne hücumda.Bireysel performans getirdi buraya kadar.O yüzden çeyrek final imkansız.Hatta gruplarda 4-5 yemezsek şükrederim.

Eveeeet bu mesajla Angelino'yu da cop ilan etmisiz. Guzel.
Ben oyunculuğuna birşey demedim ki. Ben sadece oyun profili açısından bize daha çok atletik savunması da iyi olan bir oyuncu daha iyi olur görüşündeyim. Önünde zaha ve kerem varken hücumu savunmasından daha iyi bir sol bek koymak hata olduğunu düşünüyorum. Yoksa angelino Türkiye'ye gelmiş en teknik sol beklerden biri.

dünkü maçta bir kez daha gördük bu takıma en az 2 ortasaha lazım,torreira nın yanına dünya yıldızı bir adam gelse bile yedekleri berkan,oliveira falan olursa batarız..

Bu paraya Syzmanski alınırmış...
15 m + 3m maaş 2 sene kalsa 21 milyon euro maliyeti.
Bu parayı çıkarmak için de minimum 30 milyona satmamız gerekirdi satabilir miyiz?

Giden gitti gözüyle bakmadan hareket etmek gerekiyor. En kötü aldığın oyuncuya verdiğin tüm paryı geri çıkarman lazım ki sürdürülebilirlik olsun.

Ramos'u istemiyorum ama orada durum çok farklı herifin bir kere ne olursa olsun ismi var ve bu lig için bastonla oynayabilecek kalibrede bir herif, avrupa için de geçen sene 1 milyar dolarlık takımı defansın olarak ayakta tutan oyuncuydu. Hiç beklemediğin yerde ş.liginde bir kafa golüyle ödeyeceğin paranın yarısını çıkartır. Nelsson satışında kalan kar ile de başka bir oyuncunun Ramos için 1 yıl kalıp cebimizden 4 milyon çıkacak dersek 20'ye gittiği ortamda Nelssonun bonservis + maaşı olduğu gbi koruyup üzerine de 6 milyona yakın bir kar kalıyor.
Sadece kar ile bile yeni bir nelsson alabiliyoruz.

Bu sene alınan her oyuncu bir sonraki adımda net bir şekilde kar bırakabilecek oyuncular.
Zaha kafayı kırıp br Arap yapayım dese gelişinin 2 katından fazlasını sana bırakır.
Ziyech için herifler daha 1 ay önce 15 milyon euro bonservis alıyorlardı adamlar. Bırak sakatlığı kötürüm heriflere 30 milyon veriyorlar. 30 milyon bonservis verdikleri adamı serbest bırakacaklar. Sorun orda sakatlık yada oynatmama değil farklı olaylar dönüyor tahminen.
Tete keza öyle 2.7 maaşı var 3 milyon da imza parası var 2 sene oynatsan 9 milyon euro gideri var peki 9 milyondan fazla alabilir miyiz bu çocuktan, cevap evet. Bir kere brezilya forması giysin 9 komik para kalır hatta.
Biz şu son 2 seneki transferlerden icardi, abdül, torreira bu 3 oyuncu için bir satış düşünmeden hareket ediyoruz. Yabancıda 9, 10 oynatma gibi çılgınlıklar gelirse 6-8 arasına abdülü de göndeririz.

Çok doğru bir stratejimiz var bu işin sonunu belirleyecek olan tek şey orta sahaya yapılacak transferler.

bu saatten sonra nelssonu gönderip 2 stoper almak falan hiç mantıklı gelmiyor ya

bas parayı ortasahaya getir, bir de olabiliyorsa stoper kirala tamam işte

amma kurcaladık takımı
Nelsson değerini bulmuşken gitmeli tabi o konuşulan rakamlar doğruysa değilse zaten gönderemeyiz.

Liester city forumlarında Gscimbomun İngilizceye çevrilmiş alıntı yazılarını okudum bi topicte. Allah'ım forum ne güzel İngilizce yazıyormuş falan derken Google translate aklıma geldi, utandım, oturdum yerime. Yunus'u Dolphin diye çevirmiş hatta google translate 5 sayfa espiri dönmüş, bu herifler kendi futbolcusuna niye balık diyor falan diye. Yazılanlar gerçekten düşündüğümüzden fazla etki ediyor olabilir. Futbolcu olsam forumlarda ne deniyor falan bi bakardım açıkçası. Fake üyelik alıp Feramuza falan söverdim.

Ben de gördüm orayı ama günlük forum Türkçesinin Google translate ile çevirisi tuhaftı, hiç de öyle güzel çevirmemişti. Hatta bazı cümlelerin Türkçesini cidden anlamadım, bazılarını da fikir yürütmeyle buldum. Biz "topçu" yazıyoruz mesela, "artillery" diye çevirmiş GT :D

Salih Özcan'ı mantıklı kılan önde ki kadroyu işletmesi olur.

Muslera
Boey-Nelsson-Bardakçı-Angelino
Torreira-Salih
Zaha-Ziyech-Kerem
İcardi

ligde böyle çıkarız maçlara direkt.

Avrupa maçlarında

Muslera
Torreira-Salih
Tete-Ziyech-Zaha
İcardi

ile çıkılır.

Nelsson giderse Ramos gelir kadro tamamlanır. (Ama gitmesin diye ekleyeyim tekrar)

Salih Özcan'ı mantıklı kılan önde ki kadroyu işletmesi olur.

Muslera
Torreira-Salih
Zaha-Ziyech-Kerem
İcardi

ligde böyle çıkarız maçlara direkt.

Avrupa maçlarında

Muslera
Torreira-Salih
Tete-Ziyech-Zaha
İcardi

ile çıkılır.

Nelsson giderse Ramos gelir kadro tamamlanır. (Ama gitmesin diye ekleyeyim tekrar)
İste budur ya. Sen böyle mantıklı yorumların adamısın.

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

salih gelirse hakikaten kerem çok boş transfer olacak

üstelik az bir bonservis de değil

bu bile plansızlığı gösteriyor
Aynı muadil değil ki. Birisi 6.5 birisi 8.5 oyuncusu. Salih gelirse boşa çıkan oyuncu Berkan olacak çünkü Salih Berkan'ın iyisi rol olarak.

Kerem'e verilen transfer parasını git çöpe at aynı şey. Hiçbir farkı yok. Herif sanki futbol oynamayı bilmiyor. Bu kadar da normal değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt