Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.038
- 101.264
- 5.238
Misal böyle aveller var Muslera yerine Günay koyuyorlar. Dün kalede Günay olsaydı 3-4 yemiştik ilk yarıdan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öster maçında sahaya çıktığımız kadro dünkü 11in yarısı falan kalitededirTudor gibi fena kamp yaptıran hoca bile Östersund'a karşı fiziksel olarak üstünlük kuramamıştı. Çok fazla acele ediliyor daha sezon başındayız takım oturmamış boşa yangın yapılıyor. Zalgris ve Molde gibi ön elemelerde 2 kuzey takımını geçebiliyorsak bir şeyler doğrudur adamların zaten kat ve kat hazır olacakları belliydi hem zemin hem fit durumlarına karşı bir şey yapılamaz fiziksel olarak üstünlükleri normaldi.
Yav o ara Talisca haberleri çoğalınca dalgasına attıydım böyle mi oynayacaz bu nasıl kadro planlaması diye. Ne çok kişi ciddiye almış3'lu defansta Boey'i hani fiziki acidan anlarim da Angelino ne alaka?
Tabi ki kalite farkı var %100 doğru ama Gomis, Rodrigues, Muslera, Maicon, Selçuk gene de fena olmayan bir kadro vardı şu an ki kadro ile kıyaslanamaz fakat sonuç olarak adamlar silindir gibi 2 maçta üzerimizden geçtiler dün farkı yaratanda Icardi'ydi. Muhtemelen Icardi yerine Gomis olsa elenmiştik olumlu yönden bakarsak sonuçları alabildik.Öster maçında sahaya çıktığımız kadro dünkü 11in yarısı falan kalitededir
Saka oldugunu belli edecek sekilde bir mesaj yazsaydin keskeYav o ara Talisca haberleri çoğalınca dalgasına attıydım böyle mi oynayacaz bu nasıl kadro planlaması diye. Ne çok kişi ciddiye almış![]()
Ekli dosyayı görüntüle 216585
Her sene klasikleşen kura simulasyonu. Sizlerde hangi gruplar çıktı. Ben direk ölüm gurubunu çıkarttım.
Aynı muadil değil ki. Birisi 6.5 birisi 8.5 oyuncusu. Salih gelirse boşa çıkan oyuncu Berkan olacak çünkü Salih Berkan'ın iyisi rol olarak.
Misal böyle aveller var Muslera yerine Günay koyuyorlar. Dün kalede Günay olsaydı 3-4 yemiştik ilk yarıdan
İlk torbadan Feyenoord, Sevilla falan gelse. 2. torbadan da Porto.Ekli dosyayı görüntüle 216585
Her sene klasikleşen kura simulasyonu. Sizlerde hangi gruplar çıktı. Ben direk ölüm gurubunu çıkarttım.
Kalecide rotasyon yapmak intihardır.İç sahadaki kolay maçlarda Günay’ın oynamak zorunda olacağı maçlar kesin olur.
Aktürkoğlu ve Akerim’den sonraki yerli için 3-4 kişi rotasyona girer düzenli olarak.