Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.039
- 101.267
- 5.238
Şerefsiz dortmund ya hem Emre Can hem Salih adamlarda.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu an bakınca öyle gözüküyor ama Garry kendini hiç göstermemiş bir adamdı o ana dek. Maicon zaten rezalet stoperdi.Tabi ki kalite farkı var %100 doğru ama Gomis, Rodrigues, Muslera, Maicon, Selçuk gene de fena olmayan bir kadro vardı şu an ki kadro ile kıyaslanamaz fakat sonuç olarak adamlar silindir gibi 2 maçta üzerimizden geçtiler dün farkı yaratanda Icardi'ydi. Muhtemelen Icardi yerine Gomis olsa elenmiştik olumlu yönden bakarsak sonuçları alabildik.
Kerem oynarsa nasıl olacak ki ileri hat çok sorun yasariz.Hem zaha yerinden olacak hem birisi dışarıda kalicakİç sahadaki kolay maçlarda Günay’ın oynamak zorunda olacağı maçlar kesin olur.
Aktürkoğlu ve Akerim’den sonraki yerli için 3-4 kişi rotasyona girer düzenli olarak.
Sezon başında kuzey takımlarından oldum olası hep nefret etmişimdir belkide geçmişteki yaşanmışlıklarında etkisi var belki Rakow ya da Antwerp gelseydi bu kadar bile zorlamayabilirdik ama hayırlısı olsun son 90 dakika kaldı atlatıp gruplara kalalım oyundan çok sonuç odaklıyım 30 m euro'ya ihtiyacımız var.Şu an bakınca öyle gözüküyor ama Garry kendini hiç göstermemiş bir adamdı o ana dek. Maicon zaten rezalet stoperdi.
Gomis ve Belhanda okey tabii de Fernando ya da Badou yetişse elenmeyebilirdik.
Östersunds da iyi takımdı zaten o sene deplasmanda Arsenal’i yendiler.
Inter'den de Icardi nin alacağı varEkli dosyayı görüntüle 216588
Güzel grup oldu be. Rangers yerine PSV'de olur. Zaten ikisinden biri tur atlayacak ikisinden de alınacak intikamlar var.
Hücumda Zaha solda, savunmada ortaya kayar muhtemelen, başka formülü yok.Kerem oynarsa nasıl olacak ki ileri hat çok sorun yasariz.Hem zaha yerinden olacak hem birisi dışarıda kalicak
Zalgiris deplasmanında verdiğimiz pozisyonlar çok daha netti bu maçtakine göre. Ama asıl olay orada o deplasmanda da oyuncularımız aynı bu deplasmanda olduğu gibi sanki üzerlerinde ağırlık ile maça çıkmışlar gibiydi.evet zalgiris macinda deplasmanda bu kadar zorlanmadik. yinede icerdeki mac düsünüldügü kadar kolay gecmedi. ozamanda suni çim etkiledi falan diyenler vardi.
3 sene sozlesmesi olan adam gitmek istiyorum diye mi aciklama yapsin? Kulupler anlasirsa bence anlasmakta sorun yasamayiz.açıklama yapmış teklif aldım ama bu sene dortmund ile geçireceğim sezona odaklandım diye.
Dinlenip dinlenip saplar abimInter'den de Icardi nin alacağı var
Yok yav talisca konusunda genel konuşuyorum senin posttan bağımsız. Yeri gelmişken yapılan transferlerin aslında ne denli nokta olduğundan bahsettim.Ben Talisca övüyormuşum gibi neden algılandı? Demeye çalıştığım haberlerden yola çıkarak her fırsat transferine saldıracaksak işimiz iş böyle bir şey olmaz diyorum. Zaten aldığımız adamları daha sahaya atamadık onu da lalım bunu da alalım kafası yanlış ve plansız gözüküyor demeye çalışıyorum.

Emrah usenmeden gittim baktım çocuk kariyerinde 1 kez sol bek oynamış yani kimse aksini iddia etmemiş sen neden celallenip konuma bunu yazdınKAP istiyorum