Uğur Metin
Sarı Üye
- 11 Ağustos 2023
- 280
- 57
- 73
CL yari final son dk si mac 0 - 0 salih ozcanla korner kullaniyorz, iceride Icardi, Ramos Talisca ve Apo var.. gol olmama ihtimali % kactir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
K.Demirbay da fbliSalih Özcan da fbli tipi var
Zalgiris deplasmanında verdiğimiz pozisyonlar çok daha netti bu maçtakine göre. Ama asıl olay orada o deplasmanda da oyuncularımız aynı bu deplasmanda olduğu gibi sanki üzerlerinde ağırlık ile maça çıkmışlar gibiydi.
Oyuncu ayrılmak istiyor diyemez oranın sözleşmesi oyuncusu bence kulüpler anlaşsın ben tamamım demek istedi.Burhana ana avrat sovecegim en son.. ulan Salih Özcan çok yakın dedi adam bugün cikip dortmunddan ayrilmayi düşünmüyorum diyor .Şu herifi tier 5 yapmak şart
Yaklaşıyor...

%50. Ya gol olur ya da olmaz arası mümkün değil zaten.CL yari final son dk si mac 0 - 0 salih ozcanla korner kullaniyorz, iceride Icardi, Ramos Talisca ve Apo var.. gol olmama ihtimali % kactir
Oyuncu ayrılmak istiyor diyemez oranın sözleşmesi oyuncusu bence kulüpler anlaşsın ben tamamım demek istedi.