Transfer Nöbeti #17 | 2023 Yaz Arşiv

#8 Profili Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    379
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gerçekten 3 aydır herkes 8 numara bekliyor, takimin en önemli noktası. Sen gidip talisca almak için salih alirsan kimse memnun kalmaz. Salih yerli olması dışında tatmin edici bir hamle olmaz 8 numaraya.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Screenshot_48.webp

Gerçekten 3 aydır herkes 8 numara bekliyor, takimin en önemli noktası. Sen gidip talisca almak için salih alirsan kimse memnun kalmaz. Salih yerli olması dışında tatmin edici bir hamle olmaz 8 numaraya.

Herkesin alternatifi var ama alternatifi geçtim 8 numara yok

Neden çünkü yerli dimi ? :d
Ah bu yerli düşmanlığı. Adamın istatistikleri ortada, Milli takımın ve Dortmundun oyuncusu daha ne olabilir ki? Kimi istiyorsun Marsilyada tek sezon iyi oynamış Guendouzi falan galiba

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ramos Arabistan daki süper emeklilik fırsatını değerlendirsin, bizde kendi işimize bakalım.

Bugün akşama transfer haberleri artmaya başlar Cuma iyice hızlanır artık son demlerine geliyoruz.

Neden çünkü yerli dimi ? :d
Ah bu yerli düşmanlığı. Adamın istatistikleri ortada, Milli takımın ve Dortmundun oyuncusu daha ne olabilir ki? Kimi istiyorsun Marsilyada tek sezon iyi oynamış Guendouzi falan galiba

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Fofana ya da domingez isterim. Guendouziyi beğenmiyorum. Yerli düşmanlığı ne alaka?

Sergio ramosu biz almassak göt gibi kalır diye düşünüyorum , o yüzden blöfu çeken biz olmalıyız. Teklif yapıp kabul etmesse , yaprağıma kadar gelmesen deyip geri çekilmeli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt