Transfer Nöbeti #17 | 2023 Yaz Arşiv

#8 Profili Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    379
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu 8 numara isi artik bitmeli haziran ayinda tielemans basladi beklenti git gide arşa cikti geldigimiz noktada elde bisey yok henuz en iyisi en iyisi diye diye cikan isimler gercekciliginide yitirmeye basladi bi noktadan sonra bence bu saatten sonrada kimi alcaz bilmiyorum bakalim insallah sonu etoboya donmez

Şaka maka bi yana, orta sahayı inşallah hallederiz. Aksi taktirde işimiz çok zor olur hem ligde hem şampiyonlar liginde!!

İlk defa fbyi 45 dk izledim,o da 2.yarida.syzmanski gol harici piyasada yoktu.bitiriciligi iyi ama skor yapmayinca okların hedefi olur. irfancan oyunun daha cok icinde,ki 2.yari atılan 3 goldede payı var.su an fbnin gol ve asist olarak en skoreri irfancansa bi daha düşünmek lazım bence.baya tirt rakiplerle ve 10 kişi kalan takımlarla oynadılar geçen seneki gibi

Icardi ile birlikte Zaha , Ziyech , Tete gibi ağır toplar devreye girsin sonra neyin ne olduğu ortaya çıkar.. Zorlu maçlar gelince kimin taşşakları büyükse onların sözü geçer.. Bu adamlar form tutup takım oyunu ortaya koyarsa Fener bu ligde başını alır.

Fredi beğenmedim,tadice pasi güzeldi sadece.ferdi ve samuel ondan daha çok top tasidi,mevzu top surmekse

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt