- 12 Ocak 2013
- 50.635
- 59.912
- 4.323
Erden başganım ve Okan hocaya güveniyorum ben. Kimi alırlarsa vardır bir planları.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Salih gelirse 6-8 civarına da berkanı göndeririz.Salih Özcan şu yönden de önemli ön bölgeyi tamamen bazı maçlar yabancı yapabiliriz. Fener çıkardı Cengiz'e 15 m euro verdi sırf 8+3 de en güçlü yerli rotasyonunu sağlamak için hamle yaptılar bizde Salih Özcan konusu mantıksız gelmiyor.
3 türk şart duruma göre talisca yerine oynar yada tete yerine oynar okan hoca düşünsünziyech?
Büyük ihtimal bizim anlastıgımızı duydular o yüzden talisca cok para dedilerBjk taliscayi almis bilerek bizle haber cikartiriyorlar
AminBjk taliscayi almis bilerek bizle haber cikartiriyorlar
Farkındayım. Zaten anlatmaya çalıştığım da o. Bu oyuncularla başka kadro kurabiliyor musun? Ya da zaha yı alırken tete yi alırken ziyech i alırken yedek kalmaya ikna edebilmiş misindir o kadar maaşla getimişken? Bilemedim artık onu...her maç gol yeriz
Yok@Alper Altun anlastik mi taliskayla ?
Berkan kalır her ne kadar kızılsa da Torreira ile beraber iyi futbol oynuyor ne zaman Oliveira ve Mertens oynuyor tamamen batırıyor.Salih gelirse 6-8 civarına da berkanı göndeririz.
Şimdi bekanı gönderirsek boey biraz etkilenebilir bundan gibime geliyor iyi anlaşıyorlar.
Nasıl ya hoca yapamıyor bu işi beceremiyor diyorlardı.