Tuna Köse
Baba Gündüz
- 9 Haziran 2011
- 88.420
- 47.962
- 4.933
Gözümüz sağlam hamdolsun.Yine o resmî görmüşsün
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gözümüz sağlam hamdolsun.Yine o resmî görmüşsün
Henuz haberleri yok.bakambudan devam etsinler.koca yaz bakambu bildiler,ziyec bile yatiyodu bunlara kalsaHaluk Yürekli: "Gelen cevabı net olarak söylüyorum bugün 23:45'e kadar Talisca'ya herhangi bir resmi teklif yok."
Sn. HY'e yarım saat Talisca transferini tartışma fırsatı sunduğu için forum adına teşekkür ederim.Haluk Yürekli: "Gelen cevabı net olarak söylüyorum bugün 23:45'e kadar Talisca'ya herhangi bir resmi teklif yok."
Felix ama 10 numara pozisyonunda oynamiyor, alakasi bile yok diyebiliriz hatta.10 numara için fırsat kolluyorsak son ana kadar hedef Felix olmalı
Sana neHaluk Yürekli: "Talisca'yı her kulüp ister daha 10 gün önce Ziyech'i transfer etmiş Galatasaray Talisca'yı alırsa nerede oynatacak."
Bir kızı 1000 kişi ister 1’i alırHaluk Yürekli: "Talisca'yı her kulüp ister daha 10 gün önce Ziyech'i transfer etmiş Galatasaray Talisca'yı alırsa nerede oynatacak."
Talisca da oynamıyor ki. Forvet arkası diyelim o halde.Felix ama 10 numara pozisyonunda oynamiyor
PuahahhaHaluk Yürekli: "Talisca'yı Galatasaray nasıl alır kulübü maaşını öderse olabilir Galatasaray hiç istemiyor demiyorum."
2 orta saha gelmezse burda fener ovulur durur kusura bakma2 ortasaha zaten gelecek.talisca veya felix geliyosa mertens vs gidiyo.bunu bi idrak edin artık.yeter ya