- 31 Aralık 2015
- 14.482
- 9.398
- 1.588
Bayırı çıkamamış.domuz bayırı orta sahaya noldu yaw
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bayırı çıkamamış.domuz bayırı orta sahaya noldu yaw
gece gece aklıma getirdin kral bayadır dinlemiyodumTerki diyar eyleyip gitti mi kolpaşah
Dubois,midso,oliveira ve mertens gidecekolivera, nelson, misyö ve duboisnın clye katıldıkdan sonra gideceğini düşünüyorum
belki sürpriz mertens-napoli olabilir

Allahhh Allahhh bak senHaluk Yürekli: "Galatasaray'dan sürpriz oyuncu çıkışları olabilir göndermek istediği oyunculara çözüm aranıyor. Giden yerine birileri alınacak."
Geveliyor de miHaluğun haber kaynaklara kesiği vurmuşlar yine şu olursa böyle olabilir şu şöyle seyredebilir diyip duruyor .d![]()
Artık stalklama kalk gel antrenmanlara katıl.
Bilmiyorum de aga bil mi yo rum, girme transfer işlerine, Tff, mhk, koç, çebi mebi onları kovala sen.Haluğun haber kaynaklara kesiği vurmuşlar yine şu olursa böyle olabilir şu şöyle seyredebilir diyip duruyor .d![]()
Dubois,midso,oliveira ve mertens gidecek
Gidecek,antipatik olmakta guzelolum bırak şu bilirkişi gibi konuşmayı
çok antipatik duruyor
gidecek değil gidebilir yaz
erden timur ve okan bile bilmiyor gidip gitmeyecekleri
Erden reis olayları gizli tutuyor baya iş bittiğinde öğreniriz geleni ancak orta sahada 8 de talisca işini bilmiyorum ama istediğimiz çok net orası kesin.Geveliyor de miveratti işi ciddi ve talisca da oyle