Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çift yönsüz orta sahaEkli dosyayı görüntüle 216722
berkan hangisi oluyo
hiçbirine oturtamadım kafamda b2b diye aldıkta iki yönde yok
Kura şansı önemli rtaş ve cl fikstürü milan kura şansı ile yarı final yaptı geçen sene kadrosu da über falan değildi.
Yeni anketimiz eklenmiştir
Talisca ve ramos GSde
Talisca ve ramos GSde
Komşu çıktık Uğurumİkamet adresime yakın 1 semt
Büyük ihtimalle Keramettin ilk seni döver ve elerdiSu 2000lerin basindaki biri bizi gözetliyor programi olsa ve orda murhan,semih nalbant,keramettin abi,ben,emre zeytinli ve kedisi olsak,çok manyak bisey olurdu şüphesiz.programi hayri cund ve okan abi sunmaliydi
Maç 0-2 olsaydı muhtemelen fener paket olacaktı.Twejnte maçına tekrar baktım.kaleci ve savunmaresmen
Tuhaf bi maç.sadece 2.yarisini izledim ve fb 3 kez geldi,3 ude gol oldu.Maç 0-2 olsaydı muhtemelen fener paket olacaktı.
1 hafta sonra transfer döneminden kurtuluyoruz sonunda ya
Güney Amerikalı futbolcular tutkuyu çok fazla seviyor zaten PSG'de bulamadığı konu buydu İnter sonrası PSG taraftarı bunalıma soktu biz tekrardan kazandık sevgi ve tutkumuzla her geçen gün büyütüyoruz.harbi bu icardi ne arkadaş ya
gelmişsin 30 yaşına, kariyerini yapmışsın, paranın dibine vurmuşsun, derdin ne arkadaş, büyü mü yapıldı bu adama
biz seni hak edecek naptık, şu adamın özverisini gören diğerleri niye kıpırdanmıyor
bilyon euroluk kadrolar bile gruptan çıkamayabiliyor heis. biz uzun süredir yoktuk , hayal kırıklığı yaşamamak için beklentiyi minimumda tutmalıŞampiyonlar liginde gruptan çıkacağımıza inancım tam kura şansıyla yarı finali zorluyoruz. Geçen seneki İnter'den ne eksiğimiz var tek eksik kura şansıdır.