- 18 Ağustos 2023
- 212
- 92
- 73
"Türk takımları, 2008’den beri Avrupa kupalarında Ertem Şener’in anlattığı hiçbir maçı kazanamadı."
Doğru mu acaba..
Doğru mu acaba..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sözleşmesinin son senesinde olanlar 3-5 kazanmak için yapılan teklifi kabul edebilirler.Haluk Eylül 1-2 bekleniyor demiş ama bu bizim için avantaj mı oluyor ayın 4’ünde CL bildireceğimizi bilen takımlar ucuza mı bırakır topçusunu ? Artık istenileni vermeye mecbur duruma geliyosun gün geçtikçe.
Muhtemelen parayı bi ortasahaya gömeceğizOrtasaha için ne Okan hoca nede erden başkan çok ısrarcı olmadılar sanırım yani öncelik olarak dusunmedikleri için hep diğer yıldız transferleri ön plana koydular,başkada mantıklı açıklaması olamaz
Uçak bilgisi var.bilgi mi his mi beklenti mi![]()
Zaten yıllık değil 2 senelik 10 istiyor ki kalibresine göre normal.Ramos'a 10 milyon Euro maaş falan verilmeyecek. Hep aynı terane.
Aynen. 2 sene için olur anca da ben dünden beri senelik 10 lafını çok duyuyorum. Nelsson takımdan gitse bile Ramos'a sezonluk 10 vermez bizim yönetim. Mali açıdan gayet iyi sözleşmeler yaptılar şu ana kadar.Zaten yıllık değil 2 senelik 10 istiyor ki kalibresine göre normal.
Kerem topu kaptırdığında geri koşun denilince Zaha, Ziyech ve IcardiTakım iyice Saudi pro League takimina döndü
Ramos gelmezse Levent reise uygulanacak tarife :

Sana inanmayanlari şaplakla üstadGelirse ne olacak![]()
Ramos gelmezse Levent reise uygulanacak tarife :