Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.247
- 72.849
- 5.188
Sildim reisBu hesaptan screenshot alıp taşımayalım pls, gizli olmasının amacı zaten içerde kalması.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sildim reisBu hesaptan screenshot alıp taşımayalım pls, gizli olmasının amacı zaten içerde kalması.
Bu da lig seviyemizin ne kadar dandik olduğu ile alakalı maalesefLeicester EPLye çıkar bu arada, hala EPL orta sıralarına oynayacak kadroları var.
Sportingdeki A takım maçı olmayan adama 15 verip Yunus’a opsiyonlu 10 vermeleri tat kaçırdı sadece
@Uğur İz Şahin arkamızdan sovdugunu itiraf etmis
Sami Yen hesabiDerin sami yen kim yav bide bu mu çıktı
İzlemeBu da lig seviyemizin ne kadar dandik olduğu ile alakalı maalesef
Yunus iyi topçu yav, kafası rahat olursa çok iş yaparBu da lig seviyemizin ne kadar dandik olduğu ile alakalı maalesef
Kanka nabıon kaçak et işlemini kıyma çekmeye çevirmişsin artık ha. Dikkat et makine cihazı kapmasın@Uğur İz Şahin arkamızdan sovdugunu itiraf etmis
Pazartesi günü ak levent kara levent belli olacak kuzen. Sabırla bekliyoruz.Köprü ihtiyacın var mı kuzen
Ben de "fark atarız" falan yazdığında ona sövüyorum.@Uğur İz Şahin arkamızdan sovdugunu itiraf etmis
Bugüne kadar foruma yanlış bir bilgi verdiğini hatırlamıyorumPazartesi günü ak levent kara levent belli olacak kuzen. Sabırla bekliyoruz.
Sıkıntıdan kendimizi ...Gs maci de yok ne yapcaz bu hafta sonu bitmez simdi
Biraz da ülkeye bağlı bence. Ben şaşırmıyorum böyle şeylere maalesef.Leicester EPLye çıkar bu arada, hala EPL orta sıralarına oynayacak kadroları var.
Sportingdeki A takım maçı olmayan adama 15 verip Yunus’a opsiyonlu 10 vermeleri tat kaçırdı sadece