Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
Nantes [3] - 1 Monaco - Mostafa Mohamed 48'
Video Nantes [3] - 1 Monaco - Mostafa Mohamed 48' was uploaded to Streamin.me on Aug 26, 2023.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Halim dönem bitti mi de serzeniş yapıyorsun. ? Belli ki sağlam biri kovalanıyor o sebepten gecikti. Lakin almazsa yangın yapın almadan niye almıyorsun denilmez. Emin ol onlarda bizim kadar düşünüyor bu mevzuyu.Burası PlayStation kulübü değil böyle takım olunmaz ramos ve talisca takımı yükseltme değil tam tersi takım olma olgusunu bozacak oyuncular 2 oyuncunun maliyetine 1 tane adam akıllı ortasaha alamadık
Ramos'a da aynı sebeplerden hayır denmiyor Veratti'ye de denmez.Verratti normalde bize lzm olan 1 profil değil, fakat Verratti abi, bu herif kendi mevkisinin top 5'i. Hayır diyemiyorsun
Hayır diyorlar hani üstü bellingham falan herhaldeVerratti normalde bize lzm olan 1 profil değil, fakat Verratti abi, bu herif kendi mevkisinin top 5'i. Hayır diyemiyorsun

Ramos'a da aynı sebeplerden hayır denmiyor Veratti'ye de denmez.
bunu google translate okutmam lazimNoldu gençler Erden abiniz yine almadi mi 8 numara? Takmayın kafaya 10 tane daha kanat alır yine alir gazinizi.
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Icardi dışında gol atabilen yok dese kimse bir şey diyemez.Erden Timur isterse yarın Talisca'yı alsın getirsin tek olumsuz kelime etmem bildiği vardır derim.
Ramos 37Ramos'a da aynı sebeplerden hayır denmiyor Veratti'ye de denmez.
Bu sezon 25 gol atıp 40 m euro EPL yaparsa ne deriz.
Ramos 1+1 okeyim. Veratti 3 yıl ideal.Ramos 37
Verratti 30
Hic birsey demeyiz, bazi cicekler bazi topraklarda yetismiyor.
Bu arap col bedeviside burda olmadi, uzasin buradan cop oglu cop.

Verratti ile Okan’ın alakası yok kısa boylu olmaları dışında.Şu çıkan isimlere bakıyorum da Okan hoca en çok verratti istiyordur. Tam kendi tarzında bir oyuncu. Kendi futbolculuğu ile özdeşleştirmiyorsa ben de birşey bilmiyorum.
Icardi
Zaha-Aslanişka-Ziyech
Verratti-Torreira
Angelino-Apo-Ramos-Boey
Muslera
Kuzu olacakTete nolacak kanka, cok ümitliyim ondan