- 19 Mart 2014
- 29.489
- 30.934
- 2.718
Alttaki yorumlar sebebi ile YouTube da aşağı inmiyorum. Sohbette gizli.YouTube'da spor yayınları izlermisin Levent başkan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alttaki yorumlar sebebi ile YouTube da aşağı inmiyorum. Sohbette gizli.YouTube'da spor yayınları izlermisin Levent başkan
Tutma sansi cok dusuk sag bek hucumcu aciklar hucumcu takim hucumcu doluyken sol bekin daha defansif veya dengeli secilmesi lazimdi yanlis tercihBelli olmaz form tutarsa çok işimize yarayabilir. Sabretmek lazım...
biz 3 verıyoz gelMatteo Guendouzi, Lazio'nun yıllık 2.5 milyon Euro'luk maaş teklifini kabul etti. [Nicolo Schira]
Torreira'dan fazla kazanması yasakbiz 3 verıyoz gel
levent abi çok geç kaldık ilk olması gereken transferi en sona bıraktık molde karşısında düstügümüz rezilligi görüyorsun yoksa bende guvenıyorumHalim dönem bitti mi de serzeniş yapıyorsun. ? Belli ki sağlam biri kovalanıyor o sebepten gecikti. Lakin almazsa yangın yapın almadan niye almıyorsun denilmez. Emin ol onlarda bizim kadar düşünüyor bu mevzuyu.
Talisca falan alacağımızı düşünmüyorum. Ramos gelecek sağlam bir orta saha tamamdır.
Matteo Guendouzi, Lazio'nun yıllık 2.5 milyon Euro'luk maaş teklifini kabul etti. [Nicolo Schira]

Puh abvMatteo Guendouzi, Lazio'nun yıllık 2.5 milyon Euro'luk maaş teklifini kabul etti. [Nicolo Schira]
Bravo Tuğrul beyHerif geçen sene tüm youtube videoları altında Mertensi Oliveirayı Torreirayı Icardiyi vs vs öve öve bitiremiyordu bu adamlar gökten mi indi de şimdi Erden abiniz tafralarına başlamış bu dengesiz
@berat yesir @Aziz Yıldız
Bu sezon 25 gol atıp 40 m euro EPL yaparsa ne deriz.
Hocam sistemsel sıkıntı oluyorpasoyu okutamayan amatörleri tribüncü diye lanse etmeyelim.