Transfer Nöbeti #17 | 2023 Yaz Arşiv

#8 Profili Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    379
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sportcell Özel | Nelsson'un ayrılma talebi var ancak yönetimin alacağı karara saygılı, Molde maçından sonra ayrılık konusunda gelişme yaşanmasını bekliyorum. Normal şartlarda beklenti 25 milyon Euro ancak 20 milyon Euro'luk bir teklife de onay verilmesi bekleniyor.
[@safakaan]
Habere bak. Beklenti 25 milyon ama 20'ye de onay verilecek. Niye, gerizekalı mıyız biz? 10 lira gibi bahsediyor sanki herif aradaki 5 milyon eurodan. Milletin muhabirleri uyduruk haberlerle topçusunu şişişir GS haberi yapan dangalaklar da değer düşürüyor. Biz mi serbest kalma bedellerini boşuna mı koyuyoruz anlamadım gitti. Veren yoksa kalsın, zaten adamın maaşı düşük.

Habere bak. Beklenti 25 milyon ama 20'ye de onay verilecek. Niye, gerizekalı mıyız biz? 10 lira gibi bahsediyor sanki herif aradaki 5 milyon eurodan. Milletin muhabirleri uyduruk haberlerle topçusunu şişişir GS haberi yapan dangalaklar da değer düşürüyor. Biz mi serbest kalma bedellerini boşuna mı koyuyoruz anlamadım gitti. Veren yoksa kalsın, zaten adamın maaşı düşük.
Oyuncu cidden gitmek istiyorsa bazi sozler verilmisse 20 ye birakirsin birakmazsan sezon icinde konsantrasyon eksikligi goze carpar ama oyuncu ben kalirimda diyorsa haklisin parasi olan alir almazlarsa aslan gibi stoper oynasin

şunu gif yapacak bir babayiğit yok mu

ezgif.com-crop-2.gif

Muslera
boey-ramos-apo-angelino
veratti-torreira
ziyech-joao felix-zaha
icardi

👌

Sorun bence 20 milyon bile veren yoktur diye 20ye raziyiz. Ve Ramosu almak icin Nelssonu herhalde satmaliyiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt