- 31 Aralık 2015
- 14.513
- 9.438
- 1.588
Allah'ım sen şu aciz kuluna akıl ihsan eyle doğru yoldan ayırma.İlk soruyu soracaklar
Dinin nedir diye
Galatasaray diyeceğim
Peygamberin kim diye soracaklar
Hazreti Fatih Terim diyeceğim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Allah'ım sen şu aciz kuluna akıl ihsan eyle doğru yoldan ayırma.İlk soruyu soracaklar
Dinin nedir diye
Galatasaray diyeceğim
Peygamberin kim diye soracaklar
Hazreti Fatih Terim diyeceğim
Habere bak. Beklenti 25 milyon ama 20'ye de onay verilecek. Niye, gerizekalı mıyız biz? 10 lira gibi bahsediyor sanki herif aradaki 5 milyon eurodan. Milletin muhabirleri uyduruk haberlerle topçusunu şişişir GS haberi yapan dangalaklar da değer düşürüyor. Biz mi serbest kalma bedellerini boşuna mı koyuyoruz anlamadım gitti. Veren yoksa kalsın, zaten adamın maaşı düşük.Sportcell Özel | Nelsson'un ayrılma talebi var ancak yönetimin alacağı karara saygılı, Molde maçından sonra ayrılık konusunda gelişme yaşanmasını bekliyorum. Normal şartlarda beklenti 25 milyon Euro ancak 20 milyon Euro'luk bir teklife de onay verilmesi bekleniyor.
[@safakaan]
Lig 11 imiz
-------------Muslera---------------
--Boey----Ramos---abdul--kazim--
__Tete----Amrabat----Torreira---Zaha
--------------------Baris---icardi-----------

Oyuncu cidden gitmek istiyorsa bazi sozler verilmisse 20 ye birakirsin birakmazsan sezon icinde konsantrasyon eksikligi goze carpar ama oyuncu ben kalirimda diyorsa haklisin parasi olan alir almazlarsa aslan gibi stoper oynasinHabere bak. Beklenti 25 milyon ama 20'ye de onay verilecek. Niye, gerizekalı mıyız biz? 10 lira gibi bahsediyor sanki herif aradaki 5 milyon eurodan. Milletin muhabirleri uyduruk haberlerle topçusunu şişişir GS haberi yapan dangalaklar da değer düşürüyor. Biz mi serbest kalma bedellerini boşuna mı koyuyoruz anlamadım gitti. Veren yoksa kalsın, zaten adamın maaşı düşük.

Kabus gibi cokeriz rakibin üstüne
Sami sandımMaçın ve transferin olmadığı bir hafta sonu. Aman ne güzel![]()
bu kim lan taso ne
Biz ona 3+1şah diyoruz.paredes 3+1 gs'de
raşitza bizde bitanem felan diyen biri vardı
noldu ona adını unuttum
abdülmecid miydi
neydi
Samiyi örnek aliyorSami sandım
şunu gif yapacak bir babayiğit yok mu

Habere bak. Beklenti 25 milyon ama 20'ye de onay verilecek. Niye, gerizekalı mıyız biz? 10 lira gibi bahsediyor sanki herif aradaki 5 milyon eurodan. Milletin muhabirleri uyduruk haberlerle topçusunu şişişir GS haberi yapan dangalaklar da değer düşürüyor. Biz mi serbest kalma bedellerini boşuna mı koyuyoruz anlamadım gitti. Veren yoksa kalsın, zaten adamın maaşı düşük.
Çaktırma ben yaptım diye atmıştımBunun hazır gifleri var. Backhand slap gif yazınca çıkıyor
![]()
1 foruma 2 sami fazla
Çaktırma ben yaptım diye atmıştım![]()