Transfer Nöbeti #17 | 2023 Yaz Arşiv

#8 Profili Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    379
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mertens'e kulüp aranıyor, Yollar ayrılabilir mi, gelişmeleri göreceğiz.

@kadircetincali

Sadece tek bir adam. 11'e yazabileceğimiz bir orta saha. En olmazsa olmazı bu. Onun dışında ucuza potansiyelli Genco varsa alınsın. Duygusal davranıp bütçeyi zorlamamak gerekiyor. E. Timur Galatasaray amigosu. Duygusal davranma ihtimali olabilir.

6EEBF552-05C1-402F-B20D-917071EA4E9E.webp

Ne cektin olm

Talisca’yı istemenin başka mantığı yok ki ya Mertens ya Sergio gidecek o zaman
Mertens zaten yedek, forvet arkası 3lüde oynayabilecek ve oynamazsa problem çıkabilecek zaha-tete-ziyech-kerem var. 500. kez yazıyorum ama 3 formaya ilk 11de oynamak için alınmış 5 adam olmaz, bu yüzden taliscanın zerre mantıklı tarafı yok, fifa oynamıyoruz

Mertens zaten yedek, forvet arkası 3lüde oynayabilecek ve oynamazsa problem çıkabilecek zaha-tete-ziyech-kerem var. 500. kez yazıyorum ama 3 formaya ilk 11de oynamak için alınmış 5 adam olmaz, bu yüzden taliscanın zerre mantıklı tarafı yok, fifa oynamıyoruz

Talisca için kontenjan açman lazım eğer geeçekten isteniyorsa yedek olsun olmasın birisi gitmeli. Muhtemelen hoca Talisca’yı 2.forvet gibi oynatmayı planlıyor profil olarak doğru oyuncu. Gerisini bilmem kimi oynatır kimi oturtur o hocanın sorunu fifayı Ali Yiğit mi oynuyor hoca mı oynuyor onu da bilemem

son fb maçından sonra kenan doğulu çıkmış sahneye. tribün değiştirene kadar anlamamıstım kim sarkı söylüyor. rezalet bir ses vardı düzeltmişler sevindim.

veratti ramos talisca mı
yok artık
tutunun batıyoruz

işer yolunda giderse de fb nin bahsettiği 27 şampiyonlugu tokatlar bu ekip

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt