- 21 Haziran 2011
- 27.179
- 7.293
- 2.238
Ramos ve bir 8 numara alırız başka maliyetli transfer yapacağımızı sanmıyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ramos ve bir 8 numara alırız başka maliyetli transfer yapacağımızı sanmıyorum
Teoman'in favori sarkicim oldugunu bilmen beni cok sevindirdi.Yalanlarımız güzel inanması zevkli,
Bir şey sevmeye değerse, ölmeye de değer mi ?
Birkaç uyku hapı, birkaç bira şişesi
Elimizde bunlar var, mutlu olmaya yetmez ki
Mutlu olmaya yetmez ki ..
Sen ve ben iste, gerisi sahte
Ooo sahtenin babasi hem de. Neyse saka bir yana, kandirilmam hosuma gitmedi.Ramos, Kolap, Motz ve Kürek gibi soyisimler sahte mi diyorsun simdi?
Önce gruptan çıkalım.
Psgde kendine bakmayan surekli sakatlanan bi adamı biz niye istiyoruz. Orayi tinlamayan bizi niye tinlasin yaw.PSG orta sahası leş durumda, niye Verratti’yi istemediklerine baktım.
PSG taraftarı kendisine iyi bakmadığını, sürekli sakatlandığını, 90 dk oynayacak kondüsyonu bile olmadığından şikayetçi genel olarak, sabah da benzerini görmüştüm burdaydı herhalde. Biraz Icardi gibi durum ama tabii 90 dk çıkaramıyor ifadesi çok sıkıntılı bir orta saha için.
Maaşı ve bonservis beklentisi tabii ki çok yüksek ve gariptirki sözleşmesini daha yeni uzatmış.
20 olsa verilmez mi kankaKanka bu Hojberg haberleri nerden çıktı anlamadım. Levy'den satılık listesine koymadığı adamı 30'dan aşağı alamazsın. Bayern gibi kulübü bile Kane transferinde 2 ay süründürdü istediği miktarı aldı.
Hoş satılık listesine koysa bile 20 milyon fiyat çeker