Transfer Nöbeti #17 | 2023 Yaz Arşiv

#8 Profili Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    379
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PSG orta sahası leş durumda, niye Verratti’yi istemediklerine baktım.

PSG taraftarı kendisine iyi bakmadığını, sürekli sakatlandığını, 90 dk oynayacak kondüsyonu bile olmadığından şikayetçi genel olarak, sabah da benzerini görmüştüm burdaydı herhalde. Biraz Icardi gibi durum ama tabii 90 dk çıkaramıyor ifadesi çok sıkıntılı bir orta saha için.

Maaşı ve bonservis beklentisi tabii ki çok yüksek ve gariptirki sözleşmesini daha yeni uzatmış.
Birkaç gün önce bakmıştım, PSG gibi her sene Avrupa'da oynayan bir takımda 3000 dakika üstü oynayabildiği sezon sayısı 2. Doğru hatırlıyorsam kariyerinde de toplam 3 sezonu var bu şekilde galiba.

Verratti

İtalya Pescara çıkışlı

12 milyon euroya PSG alıyor 12/13 sezonunda ve bir daha takım değiştirmiyor

İstikrar abidesi adam

Gelirse transfer harcama rekorumuzu kıracağız muhtemelen

En maliyetli transferimiz olur özelikle bonservis +20 olur çok net
Değmez

Pili çabuk bitiyor diyorlar

Olsa bile o parayı vermek aptallıktır. Madem harcayacaksın 2 tane Gedson tarzında genç al

Veratti geçen sene 2984 dk oynamış yaklaşık 33-34 90dkya tekabül ediyor.Fazla eforlu oynadığı için bazı maçlarda 75-80den sonra düştüğü doğru da öyle ölmüş,bitmiş gibi bi durum yok.

De Bruyne'nin de 3 sayfa sakatlık geçmişi var buradaki mevzu bizim gibi kulüpler bu mali şartla bu riske girer mi yani a sınıf oyuncuysa girmeli bence. Falcao'dan dolayı bu tarz oyunculara önyargı var Falcao fizik olarak çoktan geriye gitmeye başlamıştı Verratti'de daha oraya gelmedik.

1693074932462.webp

Maliyeti vs tartışılılabilir de topçuluğu tartışılmaz Verattinin.Olağanüstü bir transfer olur gelirse

Transferden de önemlisi Molde rövanşını geçip ŞL’ne kalmak.
Hem oradan gelecek para hem de moral motivasyon bu senemizi kurtarır.

2m euro kira+38m euro opsiyonla kiralayalım. Seneye 38m euro istediklerinde paramız yok deriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt